2777
2789

به قران خسته شدیم از دستششش تو زندگی فقط خرج غذا رو داده و فکر کرده شاهکار کرده سالی یه پولی میده میگه تا اخر سال لباس و وسائل بگیرید اگه ازش پول خواستیم کلی داد و بی داد و اعصاب خوردی اخرشم دیگه دلمون نمیخواد کاره رو انجام بدیم یا چیزه رو بگیریم ۲۰ روز درماه ما هر روز اعصابمون خورده مامان طفلیم چیزی نمیگه هااا اون خودش شروع میکنه به یه چیزی گیر میده بعد سر همون هی داد و بی داد میکنه 

هیچوقت پشتمون نبوده هیچوقت محبت نکرده و حالا انتظار داره ما دورش بگردیم 

خواهرم رو بیشتر از همه اذیت میکرد میگفت عفریته و نجسه، ملعونه، خونه خراب کنه، بهش میگفت ریدم تو ساعتی که گفتی وق و به دنیا اومدی و ....

حالا خواهرم دانشجوعه و شهر غریب یه بار که زنگ زده بود گوشی رو بلند گو بود مامانم گفت پول داری گفت مامان کارت حبیب پیشمه بابام این رو شنید و چون ادم کینه ایهههه از اون موقع داره دعوا راه میندازه که اره کارت حبیب و حبیب کارتی برا چقدررر؟ برای دو میلیون و پونصد💔 اونقت پسر عمم که هم رشته خواهرمه عمم تعریف میکرد سه میلیون فقط برا مهرش لباس گرفته...

به خدا خسته شدیم میلیاردره و خرج نمیکنه 

کلی زمین داره یکیش درست نمیکنه ما بریم توش که مجبور نباشیم تو خونه پدری و خرابه اشون زندگی کنیم

تازه با این همه نکرده زورشمیاد بگیم نکردی میگم من همه چیز کردمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووووای عزیزم نمیتونی بری سرکار؟

خودم پشت کنکوریم دعا کنید قبول بشم برم فقط از این خونه 

خواهرمم خداراسکر پرستاریه سه سال دیگه کارورزی میگیره 

اتفاقا بهش گفتم خیالت راحت همین ۲و ۵۰۰ هم نمیخواد بدی دیگه خواهرم خودش حقوق بگیر میشه

خودم پشت کنکوریم دعا کنید قبول بشم برم فقط از این خونه  خواهرمم خداراسکر پرستاریه سه سال دیگه ...

ایشالله که قبول میشی و ایشالله اگر که خودت دوست داری یه ازدواج خوب بکنی بری از خونتون