2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترای الان بعضیشون با سهمیه هستن سواد درست ندارن

خواهشا هر دکتری میخواید برید تحقیق کنید و اگه دکتر خوبی هست برید پیشش

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

مگ دکترا چی گفتن؟

من هفته پیش انومالی رفتم دکتره گف یه کلیش نیست و بند نافشم مشکل داره یکم۔از اون روز دارم گریه میکنم شنبه دکتر زنانم گف برو سونو مطمئن بشیم۔ برام دعاا کنید خانوما😢😢💔

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
دکترای الان بعضیشون با سهمیه هستن سواد درست ندارن خواهشا هر دکتری میخواید برید تحقیق کنید و اگه دکت ...

دانشگاها چرت و پرت شدن بخدا همون سهمیه هم میخواد یچیزی بلد باشی اینا اکثرا با پول رفتن یه مدرکی گرفتن 

دکترای الان بعضیشون با سهمیه هستن سواد درست ندارن خواهشا هر دکتری میخواید برید تحقیق کنید و اگه دکت ...

عزیز من من پیش بهترین  پزشکای ایران رفتم ، دکار قلبی که رفتم تو بیمارستان دی اسمش الان یادم نیست  بهش میگفتن پدر قلب گودکان در ایران 

دانشگاها چرت و پرت شدن بخدا همون سهمیه هم میخواد یچیزی بلد باشی اینا اکثرا با پول رفتن یه مدرکی گرفت ...

نه بابا کجا سهمیه میخواد یه چیزی بلد باشیم؟

با صد هزار پزشکی قبول شده طرف چون سهمیه داشته 

خیلی هم که به قول شما با پول رفتن 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
مگ دکترا چی گفتن؟ من هفته پیش انومالی رفتم دکتره گف یه کلیش نیست و بند نافشم مشکل داره یکم۔از اون ر ...

من نمیدونم چرا قبلنا نوزاد بدون قلب و کلیه و روده و بند ناف نبود ولی الآن با این همه علم و پیشرفت اینقد میگن بچه ها ناقصن