2777
2789
عنوان

نی نی یارو چطوری میتونم صدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
ببخشید نی نی یار محترم یه لحظه تشریف میارید خصوصی بنده سوال دارم ،   از استاتر محترم عذرخواهی ...

خواهش میکنم عزیزم...میتونی بهم بگی چطوری میتونم توی تاپیک کسی رو تگ کنم بلد نیستم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم...میتونی بهم بگی چطوری میتونم توی تاپیک کسی رو تگ کنم بلد نیستم

هرکسی که میخوای تگ کنی @بزار و اسم کاربریشو بنویسید آبی که شد یعنی‌ درست نوشتی اونوقت براش اعلان میره میفهمه 

یه شهریوری نمونه بی همتا موفق همه چی تمام خوش فکر ایده آل همیشه بیست  (می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن)
هرکسی که میخوای تگ کنی @بزار و اسم کاربریشو بنویسید آبی که شد یعنی‌ درست نوشتی اونوقت براش اعلان میر ...

ممنون

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰