2777
2789

سلام⚘ 

تجربه‌هاتون رو بگید مثلا از چه مارکی و چه وسیله‌ای راضی بودید یا مثلا تکنیک، ماسک یا هرچی که راضی بودید بگید🌷

پیشاپیش از تک‌تکتون ممنونم❤

اگر پیامتون رو ریپلای نزدم تشکر کنم، همینجا تشکر میکنم❤

ممنون که وقت میگذارید و از تجربتون میگید🌻❤🌷⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط از دکتر نتیجه گرفتم

چه خوب

دکتر خوب هم نعمته

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
فیس واش comeon عالیههههه

یه سوال بپرسم 

دقیقا کاربرد فیس واش چیه؟ 

من استفاده نمیکنم ازش 🙁

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
فیس واش comeon عالیههههه

منم برای پوست چرب دارم

خیلی سردرنمیارم دقیق باید فیس‌واش چکار کنه ولی راضیم منم😁

فقط بخاطر مصرف راکوتان پوستم زیاد ی خشک شده و داره چین میوفته پیشونیم... 

کرم سافت نیوا برای خشکی شدید دستام خدایی خوب بوده... 

بالم لب هیدرودرم ابیش هم خیلی راضیم... 

ژب شستشوی نتروژینا هم عالیه با ابرسان زردچوبه اش استفاده کردم راضی بودم... ولی اگه پوستتون مشکلی نداره من جوش و اکنه شدید داشتم تاثیری روی جوش نداشت واسه من ولی اگه پوستتون مشکل جوش یا لک داره تاثیر نداره فقط پوستو شفاف و شاداب تر میکنه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

دوستان رژلب به موست گندمی چی میاد؟

سوال دوم اینکه از کجا بفهمم پوستم گندمی روشنه یا گندمی تیره یا سبزه؟😑