برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی 🇮🇷❤️🇵🇸
نه پست اول نمیشه بعدا پاک کرد میخوام بعدا پاک کنم
برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ... فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️