2777
2789
عنوان

خانمایی ک آی یودی گذاشتند؟

110 بازدید | 9 پست

راضی هستید؟

من دوتابچه دارم بزرگم۹سالشه وکوچیکم۶ماهشه.....وتازگیا تاپیکایی میخونم ک شیرب شیر باردارشدن واقعا خیلی سخته......اتفاقاخوهرم پریشب میگفت بیا بروآی یودی بزار یاقرص بخور.....ولی قرص بهم نمیسازه اعصابم بهم میریزه......آی یودی هم میترسم.....

تازه شوهرمم ب شدت مخالفه......

گفتم یواشکیش بزارم تاتوعمل انجام شده قراربگیره......

خیلی خوب بود برا من..فقط ۲ماه اولش یکم پریودیم سنگین بود بعد اکی شد..اصلا انگار نیس...راحتم از هر لحاظ..واسه شوهرتم فرقی نداره بود ونبودش که

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بود برا من..فقط ۲ماه اولش یکم پریودیم سنگین بود بعد اکی شد..اصلا انگار نیس...راحتم از هر لح ...

میگ دوست ندارم......ولی چشم ترس شدم ازش.....باید بزارم چون ب خدا دیگ بااین دوتا بدنم کم میاره 😔😔😔

میگ دوست ندارم......ولی چشم ترس شدم ازش.....باید بزارم چون ب خدا دیگ بااین دوتا بدنم کم میاره 😔😔😔

وااا چیشو دوس نداره ؟اون که اصلا حس نمیشه..تااازه دوباره باردار شی عذابش مال شماس..همینطوری که نمیشه

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿

چرا دوست نداره؟! 😑 حالا بعضی مردا میگن کاندوم دوست نداریم یه حرفی ولی آیودی چه مشکلی واسش ایجاد میکنه

من هفت ساله دارم به نظرم بهترین روش پیشگیریه

وااا چیشو دوس نداره ؟اون که اصلا حس نمیشه..تااازه دوباره باردار شی عذابش مال شماس..همینطوری که نمیشه

آره ب خدا ....اونم ی جور دیگ پدرش درمیاد البته بنده خدا صبح میره و آخرشب میاد....ولی توااین شرایط اقتصادی خداییش خیلی سخته.....حتمامیزارم ممنون ازلطفت ک جواب دادی...🌹🌹🌹🌹

چرا دوست نداره؟! 😑 حالا بعضی مردا میگن کاندوم دوست نداریم یه حرفی ولی آیودی چه مشکلی واسش ایجاد میک ...

بنده خداتجربه ک نداره.....🤣🤣🤣

من خودمم میترسیدم ولی ب قول شما خواهرمم میگ اصلا متوجه اش نمیشی....