2777
2789
عنوان

بعد پنج ماه بهم پیام‌ داد

329 بازدید | 18 پست

پنج ماه قبل بهم خیانت کرد منم از همه بلاکش کردم ،بماند که هیچ وقت خیانتشو گردن نگرفت .من تقریبا سه ماه قبل تو پروفایل اینستام انگشتر گذاشتم ، تو تلگرام از بلاک دراوردمش ولی هیچ وقت بهم‌پیام نداد .نگو فک میکرده من الکی گذاشتم . بعد امروز بهم پیام داد . حالت چطوره ، هیچ وقت نتونستم فراموشت کنم . بعد منم گفتم ببخشید من نامزد دارم . بعد گف دروغ نگو . منم عکسمو با خواستگارم فرستادم . همش تایپ می‌کرد پاک می‌کرد.  بعد گف من پنج ماهه با هیچکس حرف نزدم .چقدر نامردی ‌.(خودم حتی دختری که باهاش هستو میشناسم ) منم. گفتم قسمت اینطوری بوده ، پسر خوبی بود قبول کردم .چند ماه دیگه هم عقدمونه. بعد گفت چرا از بلاک درآوردی.  گفتم نمیخواستم نامزدم تو قسمت بلاک تورو ببینه . دیگه آتیش گرفته بود. تایپ می‌کرد پاک می‌کرد بعد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته دوراشو زده 🤦‍♀️

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

گفتم خیلی دوسش دارم. امیدوارم توهم یکی رو پیدا کنی( یکیو داره) . بعد دیگه هیچی نگف .فقط سین می‌کرد.  منم گفتم ببخشید مجبور دیلیت و بلاک کنم . بعد چت و دیلیت و بلاکش کردم . حالا رفته اکانتاشو پاک کرده .یعنی سوخته؟

اسی اونوقت سیمکارتتو عوض میکنی؟؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اصلا نباید جوابشو میدادی!!!

میدونه خیلی ترسیدم . از رو شانس امروز همش تو فکرش بودم . میترسیدم منو با عکس تهدید کنه ، حتی نی نی سایت هم تاپیک زدم .وقتی پیامش دیدم .گفتم صد در صد الان پیام تهدید بهم میده  

اره .

ببین عزیزم

اگه واقعا دیگه دوسش نداری حتی ارزش تاپیک زدنم تو نی نی سایتم نداره 

اون یه مهره ی سوخته اس 

من جنس متغلب این افرادو میشناسم و بسسسس

طرف با زن برادر زنش میخوابید بعد پیش من دس میزد رو صفحه ی قرآن که من هیچ خطایی نمیکنم 

والا شانسشم بلننننند قرآنم کاریش نداشت

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...