پنج ماه قبل بهم خیانت کرد منم از همه بلاکش کردم ،بماند که هیچ وقت خیانتشو گردن نگرفت .من تقریبا سه ماه قبل تو پروفایل اینستام انگشتر گذاشتم ، تو تلگرام از بلاک دراوردمش ولی هیچ وقت بهمپیام نداد .نگو فک میکرده من الکی گذاشتم . بعد امروز بهم پیام داد . حالت چطوره ، هیچ وقت نتونستم فراموشت کنم . بعد منم گفتم ببخشید من نامزد دارم . بعد گف دروغ نگو . منم عکسمو با خواستگارم فرستادم . همش تایپ میکرد پاک میکرد. بعد گف من پنج ماهه با هیچکس حرف نزدم .چقدر نامردی .(خودم حتی دختری که باهاش هستو میشناسم ) منم. گفتم قسمت اینطوری بوده ، پسر خوبی بود قبول کردم .چند ماه دیگه هم عقدمونه. بعد گفت چرا از بلاک درآوردی. گفتم نمیخواستم نامزدم تو قسمت بلاک تورو ببینه . دیگه آتیش گرفته بود. تایپ میکرد پاک میکرد بعد
شمارمو عوض کردم . ولی تو تلگرام حتی شماره تلگرام عوض کنی تو مخاطبین طرف میمونی . ولی واتساپمو چند ما ...
آره برای ازدواج باید شماره را عوض کرذ
چون نکبتا بعده یه سال یهو پیداشون میشه!! شعور اینو ندارن که بگن طرف یوقت در حال ازدواجی چیزیه
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم