2777
2789
عنوان

سردرد

146 بازدید | 9 پست

بچه ها درد پیشانی و کف سر از چیه؟ نوار مغز هم داده گفته دکتر میگرنه و عصبی اما قرص در صورتی جواب میده که وقتی سردردش داره شروع میشه بخوره قراره بره دکتر من خیلی نگرانم

با هر گونه بویی درد میگیره همیشه هم کلاه سرشه وقتی میره بیرون با باد و سرما درد میگیره

خدایا از امتحان کردن من بگذر بسه دیگه 

لعنت بسینوزیت..دارمـمیمیرم دوماهه

میدونی وقتی بیاد چی میشه؟ نمیدونی.. اگه میدونستی شبوروز برای اومدنش دعامیکردی..میدونی اگه یبار صداش کنی چن بار دستتو میگیره؟نمیدونی اگه میدونسی باگریه شبوروز صداش میکردی..میدونی اگه یبار برای سلامتیش صدقه بذاری کنار چقد براسلامتیت دعامیکنه؟میدونی اگه ترک گناه کنی انگارکه بادستای خودت اشکاشو پاک میکنی و خنده به روی لباش میاری؟منم مثل تونمیدونسم تااین که چقد درموردش خوندم و دیدم چقدررررر مظلوم ترازامام حسینه💔 امام زمانو میگم خواهری💚بیا همه باهم برا ظهورش صلوات بفرستیم..یاصاحب الزمان💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش همه درد و بلای خانوادم میخورد تو سر من ولی خودمو نمیگم مال مامانم درد میکنه

متاسفم عزیزم انشالله خوب بشن یکم آرامش روحی داشته باشن خوب میشن 

گویند چون میگذرد غمی نیست به والله ، همین درد کمی نیست

منم میگرن داشتم رفتم دکتر بوتاکس زدم راحت شدم پیشنهاد میکنم توام بری بزنی از هرچی سردرده راحت میشی دکترمم خیلی خوب بود شمارشو میذارم خواستی بزنی برو پیش دکتر من کارش خیلی خوبه متخصص مغز و اعصاب هستش. نوشین یمانی 02433366877