من تا الان همیشه پریودیم منظم بوده بدون یک روز تاخیر دوماهه اقدام بودم این ماه ۱۱ روز پریودم عقب افتاده روز شیشم تاخیر بیبی زدم منفی بود رفتم دکتر امپول پروژسترون زد دوتا ولی ۴روزه پریود نشدم اصلا سابقه عقب افتادن نداشتم خیلی نگرانم بنظرتون ازمایش خون بدم یا صبرکنم؟اصلا ممکنه باردار باشم با اینکه روز ششم بیبی منفی بوده؟
عزیزم میشه یه سوال کنم اگه میتونی جواب بده من تا الان همیشه پریودیم منظم بوده بدون یک روز تاخیر دو ...
والا من چون هیچی نمیدونم نمیخوام الکی بگم.ولی خودم برا هردو بچم یروز بعد تاخیرکه زدم مثبت شد.حالا شاید مال شما اشتب شده باشه.امیدوارم و ازته دل ارزو میکنم که مثبت باشه برات
وای واقعا راست میگی؟ گفتن مشکل چیه؟ به من گفتن ریسک سندروم من از سندروم میترسم 😭
والا من سردرنمیارم از چی بود فقط غربالگری که دادم گفتن مشکل داره بااید تکراربشه.بعد اکو گفتن قلبش مشکل داره چندبارهم تکرارکردم گفتن مشکل داره خلاصه تا اخر گفتن مشکل داره.پسر دایی شوهرمم بهش گفته بودن بچش مشکل داره بایدحتمااااا سقطش کنن اونم گفت چون خداخودش داده فلج هم باشه بدنیاش میارم.الان ۱۵ سالشه ازهمه هم سناش سالم ترو خوشکل ترو هیکلی تره