2777
2789
۴۶۰هزار

عزیزم میشه یه سوال کنم اگه میتونی جواب بده

من تا الان همیشه پریودیم منظم بوده بدون یک روز تاخیر دوماهه اقدام بودم این ماه ۱۱ روز پریودم عقب افتاده روز شیشم تاخیر بیبی زدم منفی بود رفتم دکتر امپول پروژسترون زد دوتا ولی ۴روزه پریود نشدم اصلا سابقه عقب افتادن نداشتم خیلی نگرانم بنظرتون ازمایش خون بدم یا صبرکنم؟اصلا ممکنه باردار باشم با اینکه روز ششم بیبی منفی بوده؟

نمیدونم چمه ، میدونم بچم سالمه و اینا همه بازی جدیدی که در اوردن ولی نمیتونستم با سلامتی ی بچه بازی ...

اگرم گفتن مشکلی هس تو باور نکن.بچه منکه تا اااخخخخر سنو ازمایشها و اکو قلب گفتن مشکل داره.ولی من بدنیاش اوردمو الانم ۱۸ ماهشه و سالم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غربالگری اول ریسک سندروم زده ۱ به ۲۵۴ ولی ان تی ۱.۹ بود پزشکم گفت یا سلفری برو یا امینو منم سلفری خ ...

یعنی دکتر از روی سنو تشخیص میده؟

بعد ازمایشش چ طوره سخته؟

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
اگرم گفتن مشکلی هس تو باور نکن.بچه منکه تا اااخخخخر سنو ازمایشها و اکو قلب گفتن مشکل داره.ولی من بدن ...

وای واقعا راست میگی؟ گفتن مشکل چیه؟ به من گفتن ریسک سندروم من از سندروم میترسم 😭

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
عزیزم میشه یه سوال کنم اگه میتونی جواب بده من تا الان همیشه پریودیم منظم بوده بدون یک روز تاخیر دو ...

والا من چون هیچی نمیدونم نمیخوام الکی بگم.ولی خودم برا هردو بچم یروز بعد تاخیرکه زدم مثبت شد.حالا شاید مال شما اشتب شده باشه.امیدوارم و ازته دل ارزو میکنم که مثبت باشه برات

[QUOTE=261784615]استرس نداشته باش  اشتباه منو نکن کل بارداریم بجای لذت بردن استرس کشیدم الان هفته ی ۲۸ هستم منم ازمایش ان تی رفتم خیلی استرس دارم

والا من چون هیچی نمیدونم نمیخوام الکی بگم.ولی خودم برا هردو بچم یروز بعد تاخیرکه زدم مثبت شد.حالا شا ...

ممنون عزیزم😍خیلی عجله ندارم ولی دوس دارم از این بلاتکلیفی دربیام اصلنم علائم پریود ندارم اخه‌..

اگرم گفتن مشکلی هس تو باور نکن.بچه منکه تا اااخخخخر سنو ازمایشها و اکو قلب گفتن مشکل داره.ولی من بدن ...

خب خداروشکر واقعا این دکترا استرس وارد میکنن 

یعنی دکتر از روی سنو تشخیص میده؟ بعد ازمایشش چ طوره سخته؟

نه سنو خوب بود تو ازمایش بعد ان تی ی نمودار هست نمیدونم روی فرمول  چیه ریسک سندروم زده یک به ۲۵۴ ، مرز خطرش ۲۵۰ هست

یعنی از هر ۲۵۴ زایمان من ی دونه مشکل داره 

منم سلفری دادم که از طریق خون من خون بچه رو ازمایش بدن 

وای واقعا راست میگی؟ گفتن مشکل چیه؟ به من گفتن ریسک سندروم من از سندروم میترسم 😭

عزیزم من ریسکم یک ب ۳۱بود تازه خیلی  برا تو بهتر بوده ک امینو سنتز شدم  جوابش منفی شد نگران نباش اینا همش الکیه من قبول ندارم

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤
والا من چون هیچی نمیدونم نمیخوام الکی بگم.ولی خودم برا هردو بچم یروز بعد تاخیرکه زدم مثبت شد.حالا شا ...

خدا دوتا دسته گلات و برات نگه داره عزیزم انشالله همیشه مادر سالم و سرحالی براشون باشی سایت بالا سرشون باشه

والا من سردرنمیارم از چی بود فقط غربالگری که دادم گفتن مشکل داره بااید تکراربشه.بعد اکو گفتن قلبش مشکل داره چندبارهم تکرارکردم گفتن مشکل داره خلاصه تا اخر گفتن مشکل داره.پسر دایی شوهرمم بهش گفته بودن بچش مشکل داره بایدحتمااااا سقطش کنن اونم گفت چون خداخودش داده فلج هم باشه بدنیاش میارم.الان ۱۵ سالشه ازهمه هم سناش سالم ترو خوشکل ترو هیکلی تره

نه سنو خوب بود تو ازمایش بعد ان تی ی نمودار هست نمیدونم روی فرمول  چیه ریسک سندروم زده یک به ۲۵ ...

انشالله که هیچی نیس توکل برخدا

راستی گلم ازمایش ان تی رفتم شخصی سه شنبه امروز زنگ زدن بیا ازمایش اماده شده ترسیدم گفتم نکنه مشکلیه که زود اماده شده 

ازشما بعد چند روز اماده شد ازمایش ان تی؟

عزیزم من ریسکم یک ب ۳۱بود تازه خیلی  برا تو بهتر بوده ک امینو سنتز شدم  جوابش منفی شد نگرا ...

خداروشکر ، خدا بهت سلامتی بده دلمو اروم کردی 🥺

انشالله که خیچی نیس توکل برخدا راستی گلم ازمایش ان تی رفتم شخصی سه شنبه امروز زنگ زدن بیا ازمایش ام ...

من بعد دو روز

ولی شنیدم همه جا ده روزه کاریه

از همین زود اماده کردنش شک کردم بهشون یعنی جای شیک و پیکم رفته بودم