2777
2789
والا من سردرنمیارم از چی بود فقط غربالگری که دادم گفتن مشکل داره بااید تکراربشه.بعد اکو گفتن قلبش مش ...

وای خدا چرا میخوان نسل کشی کنن اینا

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
خداروشکر ، خدا بهت سلامتی بده دلمو اروم کردی 🥺

دختر خاله منم گفتن احتمال سندرم داره اونم ازمایش

داد گفتن هیچ مشکلی نداره 

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد دو روز ولی شنیدم همه جا ده روزه کاریه از همین زود اماده کردنش شک کردم بهشون یعنی جای شیک و ...

وای یعنی ازمنم مشکوکه؟

اخه دکترم سی ام نوبت داده که برم 

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
خداروشکر ، خدا بهت سلامتی بده دلمو اروم کردی 🥺

بخدا حتی دکترمم تعجب کرد چون هی از سقط حرف میزدن ک من اماده باشم چون ریسکم خیلی بالا بود  جوابش منفی شد  همه تعجب کردن همه چی دست خداس  انشاالله ک نی نیت سالمه عزیزم خیالت راحت   میدونم سخته و نگرانی  منم اینروزارو گذروندم  تاپیک هامو ببین این روزاهم میگذره  یهو زنگ میزنن میگن نینیت سالمه خداروشکر و جنسیتشم میگن بهت  میشه قشنگترین روز زندگیت مطمئنم😘😍

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤