2777
2789
عنوان

چندش ترین کاری که از اطرافیان یا مهموناتون دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 37347 بازدید | 384 پست
عزیزمی 😘😘😘

💋💋💋

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام آذر جونم ، خوبی عزیزدلم؟

عيدت مبارک مهربونم

نبودی دلم برات تنگ شد😘😘😘😘

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آذر جونم ، خوبی عزیزدلم؟ عيدت مبارک مهربونم نبودی دلم برات تنگ شد😘😘😘😘

سلام گلم قربونت برم

تو خوبی

عید شماهم مبارک❤️

انشالله سال خوبی داشته باشی🌹

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام گلم قربونت برم تو خوبی عید شماهم مبارک❤️ انشالله سال خوبی داشته باشی🌹

همچنین عزیزدلم

ببخشید اینجا پیام دادم آذر جونم😘

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

همچنین عزیزدلم ببخشید اینجا پیام دادم آذر جونم😘

فدااات مهربونم

لطف کردی😘😘😘😘😘😘

سلام گلم خوبی؟ پیامتونو توی یه تاپیکی دیدم با شنبلیله موهاتون درست شد؟؟ من ریزش شدید دارممم

سلام عزیزم

ممنون

نه والله...یه مدت سفت و سخت دمنوش شنبلیله میخوردم و بعد از حمام ب موهام میزدم هر جا میرفتم میگفتن بوی قرمه سبزی میدی🤕منم دیگه ادامه ندادم...یه مدت هیرویت خوردم 

به این نتیجه رسیدم مو ریشه ژنتیکی داره و نمیشه کاریش کرد بیخیال شدم

سلام عزیزم ممنون نه والله...یه مدت سفت و سخت دمنوش شنبلیله میخوردم و بعد از حمام ب موهام میزدم هر ...

ای وای آره واقعا راست میگی ...هم پوست هم مو باید ژنتیکی عالی باشه...در غیر اینصورت هیچوقت مثل کسی که موهاش پره و پوستش صافه نمیشه...

شما چه مدت حدودا از شنبلیله استفاده کردی؟؟

من خیلی بهش امیدوار بودم

ای وای آره واقعا راست میگی ...هم پوست هم مو باید ژنتیکی عالی باشه...در غیر اینصورت هیچوقت مثل کسی که ...

حدودا دو سه هفته شد

الان توی یه تاپیکی خانومه عکس موهاشو گذاشته بود... توی یه ماه با همین شنبلیله یکم موی تازه درآورده ...

عه...

چه عااالی...

چی بگم والله...

مادرشوهرم از کهنه واسه موقع پریودیش استفاده میکنه و چندماه همونارو آب میکشه پهن میکنه رو درو دیوار د ...

واییییئ😭😭😭😭

پروردگارا سپاس هزاران بار💙💙من عاشقتم هنوزم.و حدس بزن تو کجایی تو ذهن پیرو مریضم ب هیچکی جاتو نگفتم 

منی ک وسوای دارم از اول تاپیک قیافم این شکلیه😷🤮🤢😱 دیگه آدم اینارو میشنوه دلش نمیاد خونه کسی چیزی ...

خداروشکر عزیزم ی تمیزمثل خودم پیداشدن نصف کامنتاروباورنکردم.کثیفی دراین حدوجوددارع

پروردگارا سپاس هزاران بار💙💙من عاشقتم هنوزم.و حدس بزن تو کجایی تو ذهن پیرو مریضم ب هیچکی جاتو نگفتم 

سلام عزیزم

من شوکت هستم شما از اعضای کانال رندگی به روش شوکت هستی

اون کانالو بپاک گلم بیا اینجا مطالبم کپی کردم براتون

یه اساس کشی داریم🌸🌸🥰🥰

https://eitaa.com/rozmareha

برای سلامتی بچه هام دعا کنین