2777
2789

برای نرم و لطیف بودنش باید سس بشامل درست کنی براش

برای روغنشم که موادتو با روغن کم آماده کن

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

برگه های لازانیا رو ۸ دقیقه بپز، روی برگه ها رو با سس کچاپ مهرام آعشته کن، بعد گوشت چرخ کرده، قارچ و فلفل دلمه و پنیر رو بریز، کل لایه ها رو که چیدی، به ندازه نصف استکان اطراف ظرفت شیر بریز، روش فویل بکش، بگذار داخل فر، وقتی خوب پخت، فویل را بردار که کمی آبش تبخیر بشه، من حدود یک و نیم ساعت میگذارم توی فر، اگه خسک تر بخوام حدود ۲ ساعت

من به این روش درست میکنم، هر کی میخواد بیاد خونه مون درخواست لازانیا میده، خیلی عالی میشه، ادویه های خوشمزه و رب حسابی هم به گوشتت بزن

... و من به تو ایمان دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو موادت کم روغن بریز. بین لایه‌ها سس بشامل و پنیر بریز تا نرم بشه. اگرم لازانیا نیمه آماده درست می‌کنی، خشک نذارش تو ظرف، چند دقیقه بذار تو آب جوش تا نرم بشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

سس لازانیا 

شیرو خامه و سیرو کره رو اندکی ارد  

اردو با کره تفت میدی بعد شیراضافه میکنی و درنهایت خامه و با سیر میذاری کمی قل بخوره

مواد لازانیا

گوشت چرخی یا مرغ 

فلفل  دلمه ای و قارچ 

من هویجم میریزم

پنیر پیتزا 

من مواد لازانیا رو مثل مثل مایع ماکارونی میپزم

ورقه های لازانیا رو تو اب باز میکنم سس میزنم کمی پنیر مواد  ورقه بعدی و همین روال 

در اخر توی پنیر پیتزا دفن میکنم 

میذارم توی ماکروویو ۳۰-۴۰دقبفه ماکرو و ۱۰-۱۵دقیقه گریل 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
شما سس بشامل نمیزنید و به جاش شیر میریزید؟

نه سس بشامل نمیزنم چون چرب و سنگین میشه، و این روزها که همه رژیم هستند این روش جایگزین بهتری هست، وقتی ورقه های لازانیا را چیدم با سس کچاپ روی آنها را حسابی آغشتع میکنم، و بعد بقیه مخلفات را میریزم، و در آخر کمی شیر دورتا دور ظرف میریزم، خیلی خوشمزه میشه، مزه سس کچاپ وفتی خوب پخته میشه، مزه جاابی به لاژانیا میده، امتحان کنید ، هر کسی خورده واقعا دوست داشته و دستورش رو خواسته 

مرسی دوستم ،حتما امتحان میکنم این روشو

انشاله خوشمزه بشه، مایه گوشت رو خوشمزه درست کنید، قارچ و فلفل و پنیر هم‌حسابی بزنید، خوب هم بگذارید بپزه، شیر هم زیاد نباشه که خمیر بشه، نصف استکان