2777
2789
عنوان

امشب دلم خیلی گرفته بی دلیل

476 بازدید | 24 پست

دلم مهمونی میخواد. متاسفانه فامیلا همه با هم قهرن. 

دوستم داریم یکی دوبار دعوتشون کردیم ولی اونا هیچی دعوت نکردند گفتیم شاید دوست ندارند

هیچ جا ندارم برم خسته شدم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم خیلی گرفته نه جایی دارم برم نه هم کسی میاد خونمون با دوتا بچه همش تو خونه ام ، الانم یه عالمه گریه کردم بس دلم گرفته بود یاد مجردیا و خاطرات خوشم افتادم یه دل سیر گریه کردم هی خدا 

سلام عزیزم همینک شکرخدا حال خودت و تو دلیت خوب باشه ازهمه چی بهتر وباارزش تره

الان ک مریضی ها هست و هوام سرده نری بیرون بهتره

من الان نزدیک۵ ماه میشه جز دکتر هیچجای دیگه ای نرفتم ک هرچکاب میرفتم اونم ازخونه تا دکتر وبرگشت

حتی یک دور ساده یا حتی پشت پنجره خونم نرفتم ۱۸-۱۹ روزه

خداروشکرکن

من بخاطر شرایط درحد سرویس رفتن اجازه پاشدم دارم ودرطول روز کلا تنهای تنهام وخونمم مامانم اکثرا روزی یکبار سر میزنه بهم وتمومم اونم درحدیک ناهار یا یک برنج ساده ک دم کنه وبس

خداروشکرمیکنم بازم وممنونشم

شماقطعاشرایطتت بهتره پس با تو دلیت لذت ببرازاین روزات و باهاش بحرف خاطرات گذشتت رو واسش تعریف کن فیلم ببین واستراحت کن بدنیا ک بیاد دیگ استراحت تعطیل 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
براماهم قهرن برو‌بازار،پیاده روی. البته میدونم اینا جای مهمونی اینارو‌نمیگیرن همسایه روبه رویی ما د ...

اره دقیقا همسایه رو به روی ما هم همینطور 

هر شب جمعه پشت درشون یک عالم کفشه. باردارم نمیتونم برم وگرنه دوس دارم

همین الان با دیدن تاپیکت اشک رو گونه هام سرازیر شد.دلم خیلی پره.فقط به خاطر بچه هام زنده ام چون کوچیکن به من احتیاج دارن وگرنه خودم هیچی از زندگی  نمیخوام.

دوستان میشه لطفا برای حل مشکلم ی صلوات بفرستین.انشالا دلتون همیشه شاد باشه
سلام عزیزم همینک شکرخدا حال خودت و تو دلیت خوب باشه ازهمه چی بهتر وباارزش تره الان ک مریضی ها هست و ...

راست میگی باید شکر خدا رو بکنم ممنون عزیزم