2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 29 پست
😂😂😂 نه حتی غرورم اجازه نمیده ریکوست بدم اونم فالوم نکرده ولی من با پیج فیک فالوش کردم😂😂

این معلمه شعرخوندن بچه ها رو‌گذاشته بوداومام نامنظم میخوندن نوشته بود سلطان منم ی خنده فرستادم اونم پنج تا خنده و یه🌱 فرستاد.

مافامیلیم به این بهونه فالو‌کردیم هم و

درکناراون یکی دوتاهم پسرفامیل فالو کن عادی باشه

...
این معلمه شعرخوندن بچه ها رو‌گذاشته بوداومام نامنظم میخوندن نوشته بود سلطان منم ی خنده فرستادم اونم ...

چه عاشقانه😂😂آخی خیلی دوره فامیلیتمون تابلو میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون پسراس که خیلی مغروره با کسیایی که نمیشناستشون اصلا پا نمیدن ولی اگه کسیو بشناسه صمیمی باشه خی ...

تو وقتی به یه پسر مغرور پیشنهاد دوستی بدی 

بعدش میدونی چی میشه ؟

تا. وقتی هست نگاهش به شدت از بالاس بهت 

و همیشه باید گوش به فرمان بشی 

از اونجایی که احساسی هستید 

میشی تابع اون  و چی میشه؟

هیچ اراده ای از خودت نخواهی داشت 

و چی میشه

یه روز خسته میشی 

از چی ؟

از این که. چرا باید همیشه حرف حرف اون باشه و ....

این یه نمونه بود 

ارزش خودت رو حفظ کن و این کار رو نکنی خیلی بهتره 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
😂😂😂 نه حتی غرورم اجازه نمیده ریکوست بدم اونم فالوم نکرده ولی من با پیج فیک فالوش کردم😂😂

خب همین که با پیج فیک‌فالوش ک دی ببین علایقش چیه درمورد اونا اطلاعات داشته باش 

مثلا کراش من گفته من دوس دارم بازنم جمعه صبحا با دوچرخ بریم بگردیم من دوچرخه سواری بلدنیستم

...
خب همین که با پیج فیک‌فالوش ک دی ببین علایقش چیه درمورد اونا اطلاعات داشته باش  مثلا کراش من گ ...

گفتم بهش اگه یه نفر پیشنهاد بده چیکار میکنی با پیج فیک گفت با احراتم رد میکنم گفتم رو یکی دبکه مراشم گفت بیخیال برو با دوستات بگرد سر کار برو درس بخون ول کن اینارو😐

تو چش مامانش باش 

مامانش کلا دختر های متین و سر سنگین و تیپ پوشیده در عین حال شیک دوست داره زن اون یکی داداشش اینجوریه اون انتخاب کرده مادرش خودشم اینجوریه ولی من باز و همیشه خندون و شوخ طبع فکر نکنم بپسنده😂

مامانش کلا دختر های متین و سر سنگین و تیپ پوشیده در عین حال شیک دوست داره زن اون یکی داداشش اینجوریه ...

انقدردوسش نداری که شبیهشون بشی؟

البته خونواده کراش منم یکم آزادن و حجاب براشون مهم نیس و خواهراش سرزبون دارن ولی خواستگاری ی دختره رفته بودن 

دختره یکم حرف زده بودفک کنم ...خواهربزرگه گفته بود دختره پرروعه .گمونم ازاونان که براخودشون خوبه برابقیه نه

...
انقدردوسش نداری که شبیهشون بشی؟ البته خونواده کراش منم یکم آزادن و حجاب براشون مهم نیس و خواهراش سر ...

دوسش که دارم ولی نمیتونم خب خودمو تغییر بدم منم اینجوریم خب