2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین لطفا

124 بازدید | 29 پست

راستش من یه سال پیش رو یکی تو عروسی کراش زدم فامل های دورمونه زیاد نمیبینمش شاید سالی یه بار و اینا خیلی دوستش دارم اصلا اینطوری نیست که بگم میپره به یکی دیگه کراش میزنمو اینا نه یه ساله نپریده بنظرتون بهش حسم پیام بدم بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه قدرت این و داری بعدش بتونی تشخیص بدی چه مدل پسریه 

و قدرت این و داری ارزش خودت دوباره حفظ کنی و .... پیام بده 

در غیر این صورت اینکه تو بهش بگی و ...

اون پسر از خودش در میاد 

سرگی گیج میره 

اعتماد به نفسش می‌ره بالا 

خودش رو از تو بالاتر میبینه

فکر می‌کنه تو موندی رودست و ...

و خیلی افکار دیگه بستگی به شخصیتش

در زیبا ترین حالت همین که حس برتری نسبت بهت داره هم چیز کمی نیست 

اگر قدرت این و داری بعدا بهش با رفتارت ثابت کنی که ارزشمند هستس و دست یافتنی نیستی و ... و کلی چیز دیگه پیام بده 

در غیر این صورت رابطه موندگار نخواهد بود 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
آخی نمیبینمش که مثلا بگم مخشو بزنم خودش بیاد طرفم 

اگر تو پا پیش بزاری و اون ردت کنه . هر دیقه خودخوری میکنی ک کاش نمیگفتم . نگفتن بهتر از گفتن و نه شنیدنه توی این مورد . درسته اخرش میگی لیاقتمو نداشت ولی حرص خوردنش بیشتره

اکه قدرت این و داری بعدش بتونی تشخیص بدی چه مدل پسریه  و قدرت این و داری ارزش خودت دوباره حفظ ...

از اون پسراس که خیلی مغروره با کسیایی که نمیشناستشون اصلا پا نمیدن ولی اگه کسیو بشناسه صمیمی باشه خیلی شوخ طبعه

خیلی حسه بدیه باز آدام ببینه یه کاری میکنه ولی نمیبینمش که پیام بدیم یعنی؟

اینستاشو داری؟

استوریای چالشی ،سوال و اینجورچیزا که ریپلای خورباشه یا عکس خودت و‌بذار

من ی بار ب استوریش ریپ زدم با گشنیزوشنبلیله جواب داد

...
اینستاشو داری؟ استوریای چالشی ،سوال و اینجورچیزا که ریپلای خورباشه یا عکس خودت و‌بذار من ی بار ب ا ...

😂😂😂 نه حتی غرورم اجازه نمیده ریکوست بدم اونم فالوم نکرده ولی من با پیج فیک فالوش کردم😂😂