2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مشت ذرت برای پاپ کورن درست کردن

دو مشت باقله ی خشک برای با سماق خوردن کنار خانوادم

صد گرم پودر کاکائو

دو ویفر کوچیک. 

شد هشتاد و دو تومن🙄🤦‍♀️

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

کاپشن 4 تومن 

یه بار هم پوشیدمش بو دود گرفت  روشی غیر خشکشویی نیست که بوش بره؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دیشب ساعت خریدم پنج و هشتصد 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چهارشنبه شب مقنعه برای محل کارم،۷۵

شکلات و کاکائو هم همون شب خریدم برای خودم،اما نمیدونم چقدر شد،قاطی بقیه خریدا برداشتم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

کفش ۶۷۰

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟

کش برای شلوارم ۲۰ تومن😅😅😅😅😅

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️