2777
2789

۲۵سالمه .بعداز این همه سال امروز باهمکارم که تازه باهم دوست شدیم گفتم مثل دخترای دیگه یذره برم بیرون خوش بگذرونم...

کسی که دوستش دارم بهم گفتهنباید باهمکارت بری بیرون شاید دوست پسرداشته باشه دوست پسرشو بکشونه خوشم نمیاد کسی تورو ببینه.. من امشب لباسایی و پوشیدم که بنظر عشقم جلفه با همکارم چندتا  عکس دونفره گرفتیم ..امشب خیلی نگاه روخودم حس کردم و اینکه  یه ماشین افتاددنبالمون چرت وپرت گفتن ..

بقیه ش پست بعد

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

بعداین همکارم توخوابگاه زندگی میکنه مال یا شهر دیگه اس امشب با یه آقایی که بواسطه اون اومده سرکاردیدو باهاش سلام علیک زد محکمم کوبید به پهلوم خیلی صایه که این فلانیه حالا همش عذاب وجدان دارم نکنه عکسامونو به کسی نشون بده یا نکنه اون آقاهه یه فکر بدی بکنه من اصلا اونو نمیشناسم خوم نیومد ضایع بازی دراورد زد به پهلوم منم سرمو بلند نکردم بهم گفت چرا به آقای فلانی سلام نکردی ..گفتم من باکسی که نشناسم سلامم نمیکنم..

بچه امشب حس میکنم گناه بزرگی کردم حالم خوب نیست ..

بنظرشما اتفاق عجیبی افتاده؟؟

یامن خیلی حساسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییی حساسی   

حس کردم یکمم از نامزدت ترسیدی 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بعد عمری یکی همه چی رو همون اول گف ولی معلوم نیس چی گفتی🤣

اگرمیخواهی شخصیت واقعی یک انسان رابشناسی به حرف هایی که دیگران درباره اومیزنند توجه نکن ببین که او درباره دیگران چطور صحبت میکند.  <تلستوی>
اره بد نوشتی😂 یکم بهترش کن بفهمیم چی ب چی بوده؟

همش عذاب وجدان دارم یوقت دختره واقعا باکسی درارتباط باشه عکاسی منو بهش نشون بده ...

یامثلا اون آقاهه چی پیش خودش فکر میکنه که اون زد به پهلوم ...حالم بده ..

اگه نامزدم بفهمه میکشتم

بعد عمری یکی همه چی رو همون اول گف ولی معلوم نیس چی گفتی🤣

یکم بهترشو پایین گفتم میترسم عکسمو نشون کسی بده ..

میترسم راجع بهم باکسی صحبت کنه ..نامزدم بفهمه تمومه

همش عذاب وجدان دارم یوقت دختره واقعا باکسی درارتباط باشه عکاسی منو بهش نشون بده ... یامثلا اون آقاه ...

خوب نشون بده مگه نمیگی لباسم پوشیدست ‌اینجوری پس همه تو اینستا و پروفایل های واتسا پ و تلگرام همه گناه کردن پس .چه ربطی داره.