2777
2789
عنوان

تمکین،مهریه نفقه،طلاق،کمک خانوما

311 بازدید | 24 پست

خانوما کمکم کنید در بدترین شرایط روحی روانی هستم

همسرم به مدت یه ماه از خونه گذاشت رفت،

قبلشم بهم گف که میره...دیگه نمیاد

بعده یه هفته مهریه نفقه گذاشتم اجرا،ممنوع الخروج کردم.

الان بعده دوماه اینا الزام به تمکین زده

رفتم گفتم اماده به زندگی هستم...

قاضی گف فلان ساعت برو دنبالش

قبل جلسه دادگاه کلی گریه زاری دل تنگی...

دستا یخ...لاغر شده بود 10کیلو...رفتارهای عاشقانه...

خلاصه بعده دادگاه ...قاضی گف مامور برای برگشت لازم نیست..

ولی اون روزش نیومد دنبالم،ذاتا خواهان برگشت نبودم،ولی برا اینک حرفم دروغ نباش میخواستم  که برم،ولی نیومد زنک زد گف اماده ای گفتم کم مونده تموم شدی زنگ بزن...زنک زدم تا9شب جواب نداد

ترسیدم نکنه بگه تمکین نکرد ...

فرداش رفتم لایحه زدم که من حاضر بودم ولی دنبالم نیومدن...قاضی کارشناس بازدید از منزل زد بود و اخطار

خلاصه پس فرداش کلانتری زنگ زد فردا اماده باشین برای بازدید از منزل. 

رفتیم ولی خونه فامیلش هس به قاضی هم هرچقدر گفتم قبول نکرد...

خلاصه از رو علاقه نه به خاطر مدرک  به همسرم پیامک و ولتس کردم...جواب نداد..

کلا قصدش اینه اذیتم کنه

میدونین از چی ترس دارم؟

از اینکه منو ببره خونه. ولی خودش نیاد خونه،من خسته بشم برم  خونه بابام مامور بیاره  ناشزه حساب شم.

سوالم اینه مامور قراره کجا بیاد دنبالم؟

پیش مامور کلید خونه میدن بهم؟

خودش طی روز ها و شب ها نیاد خونه

چیکار کنم؟

با قاضی تعهد داده بود ۸شب خونه باشه.

خیلی میترسم...

خونش تنها باشم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاعی ندارم چی بگم والا 

الهی حکمت خدا با ارزوت یکی باشه 💛🌻

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

ای جانم چه ترسناک... ببین به پدرتی برادرتی بگو بمونه بیرون تو ماشین ... یه وقت نریزن بکشنت یا کارایی دیگ ..یکیو مراقب بزار 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
بخاطر مهریه ر.ی.د.ه به خودش داره سر میدوئونه

خیلی اذیتم ،خیلی.

فک کن من یه ماه خونه بودم.

فقط چن باری اومده پشت در وایستاده

که ببینه چی ها حرف میزنیم با دوستم...

نه اهل کشتن نیستن....ولی خب ممکنه خونه نیاد خودش

نگرانتم والا حالا رفتی بگو ببینم اومد یا نه 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭