2777
2789

سلام خانما  من خودم جدا شده بودم با یه بچه همه اطرافیان میگفتن که نمیتونم دوباره ازدواج موفقی داشته باشم .

ولی همیشه وقتی دعا میکردم باور داشتم خدا میده 

همیشه به خدا میگفتم برای شما کاری نداره فقط کافیه بخوای پست بعدی بهتون میگم چه کارایی انجام دادم 

اینم بگم ازدواج واقعا موفقی داشتم 

شما هم اگه راهی برای حاجت روایی دارید بگید همه استفاده کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سوره فتح میخوندم هر روز بعدش شوهرم یه کار عالی پیدا کرد حقوق خوب

الانم سوره جمعه و حجرات   میخونم پولم زیاد بشه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

اول نماز جعفر طیار میخوندم توصیه آیت الله بهجت هستش سعی میکرد سجده گریه کنم .

نماز شب میخوندم فقط سه رکعت آخر دوستان نماز شب چنان نوری به زندگیم داد که ازدواج موفق کوچکترین نعمتی بود که به واسطه نماز شب به دست آوردم . ذکر سی هزار استغفار برای هر حاجتی جواب میده .ولی یه نکته اساسی باید یادمون باشه پست بعدی میگم بخدا نمیخوام پر بازدید بشه فقط نمیخوام زیاد منتظر بمونید 

عزیزم فقط با خلوص نیت 

فقط با اعتماد و باور داشتن بخدا 

اینکه امیدت بخدا باشه

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕

حاجت ادما باهم فرق میکنه‌ یکی با یه دونه صلوات به ارزوش میرسه. یکی هزارتا غذام نذر کنه به هیچ جانمیرسه. 

فقط باید خدا بخواد

لطفا برا هردو آرزوم صلوات بفرستین😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

یه دفترچه داشتم هر شب خدا رو بابت نعمتهایی که قراره بده شکر میکردم مثلا میگفتم خدایا ممنونم که برای من یه همسر خوب در نظر گرفتی خدایا ممنون که قراره غرق در خوشبختی بشم و از ته دلم باور داشتم یادتون باشه خدا تو باور ماست هر چقد بهش اعتماد داشته باشیم همونقد زود حاجت میده یادمون باشه وقت دعا جوری دعا کنیم انگار حاجت گرفتیم .

به چیزای منفی فک نکنیم فقط باور داشته باشیم خواسته ما در برابر قدرت خدا هیچه

دوستان من دوسال تنهایی با یه بچه مستاجر زندگی کردم زندگیم چنان برکتی داشت که هیچوقت دچار مشکل نشدم فراوان خرج میکردم با اینکه درآمد زیادی نداشتم چند تا کار انجام میدادم که خیلی موثره حتما اینارو انجام بدید

هر شب قبل خواب سوره واقعه رو میخوندم واقعا برکت و زیاد میکنه نماز شب خودش باعث روزی فراوون میشه . دوشنبه ها و چهارشنبه ها ۴۰ بار سوره تکاثر پنج شنبه عصر ۴۱ بار سوره نصر و جمعه ها ۴۰ بار آیه ۶۴ سوره حج اینارو انجام بدید محاله دچار مشکل مالی بشید حتی اگه فقط دوتاش و انجام بدید کافیه به هر کسی گفتم انجام داده نتیجش و دیده

خانمای مجرد هر جور که دوست دارید همسرتون باشه تو دفترچه بنویسید و بسپارید به خود خدا به خدا اعتماد کنید من از خدا هر چی خواسته بودم بخدا دقیقا همون و داده