2777
2789
عنوان

چرا انقد آمار طلاق بالا رفته؟؟😐

216 بازدید | 13 پست

چرا انقد آمار طلاق بالا رفته بچه ها؟؟ بخدا دیگه از ازدواج کردن میترسم:///

عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما آگاهتر شدن

چه ربطی داره؟

عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭

یکی از دلایلش ازدواج تو سن پایینه 

تو همین سایتم هستن 

جدیدا نمیدونم چرا همه 19 /18 ساله ازدواج میکنن 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

فقر....بیکاری...گرونی...

خرجا بالاس درآمدا پایینه زن وشوهرا دعواشون میشع....زنه میره با یه پولدار دوس میشه مرده میره بایه پولدارمیریزه روهم...همه چی گرونه مرده میبینه چه اشتباهی کرده ازدواج کرده زنه میبینه چه اشتباهی کرده خونه بابا که وضعش بهتر بود....یعنی یه شیرتوشیریه که نگو

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

قبلا آقایون هرکاری میکردن خانما تحمل میکردن الان حقوق خودشونو میدونن بعدشم قبح طلاق ریخته و کسی اهمی ...

دقیقا همینه.. الان انقد میشنویم فلانی جدا شده دیگه عادی شده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

چون قانون ازدواج کلا عادلانه نیست در حق زن. قبلا زنها آگاه نبودن میزدن تو سرشون فکر میکردن حقشونه یک مرد بهشون زور بگه. الان مردها با همان قوانین مردسالارنه بزرگ شدن ولی زنها آگاه... دیگه کمتر زنی حاضره سرخم کنه جلو شوهرش...البته دلایل دیگه مثل اقتصاد و مسایل حنسی هم عسا

قوانین و مجازات های ضعیف ، مثلا الان خیلی ها ها به خاطر خیانت دارن طلاق می گیرن ،اکر مجازات چه زن و چه مرد خیانتکار سنگین باشه امارش پایین میاد و کسی سمتش نمیره و همین مجازات سبک برای خیلییییییی خطاهای دیگه هم هست که باعث جدایی میشه ، از طرفی خیلی ها در جامعه ازدواج رو کاسبی و میدون جنگ میدونن و از ثانیه اول می خوان از هم دیگه امتیاز بگیرن چه با دروغ یا هرچی و اطرافیان هم تشویقشون میکنن و فکر نمیکنن که از لحظه بله گفتن با هم یکی میشن و باید هوای همدیگرو داشته باشند و صداقت و اعتماد حرف اول رو بزنه تو زندگیشون

هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد،وای از این عمر که با میگذرد میگذرد