یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ازدواجمون سنتی بود بعد از نامزدی ازش دلسرد هم شدم الکی ازش خوشم نمیومد. الان ۱۳ ساله ازدواج کردیم و دوسش دارم مرد خوبیه.ب نظرم بستگی به طرف داره خیلی عشقای آتشین تبدیل به نفرت شدن
یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."
من حتی شب عروسی بهش گفتم میشه منو بفرستی خونه بابام
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
خیلی همپامه به فکرمه همه جوره باهام کنار میاد بداخلاقی باهم داریم ولی زود حلش میکنیم بیشتر اون واسه حلش پیش قدم میشه معذرت خواهی میکنه حتی تو شرایط سخت الانم پا به پامه
🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
دوران عقد نسبت به نامزدی بهتر شدم ولی بعضی وقتا الکی ب مامانم میگفتم اذیتم میکنه که جدا شیم
ما دوران عقد ماهی یبار همو میدیدیم برا همین علاقه زیادی بهش نداشتم، دیگه رفتیم زیر یه سقف بعد دوماه اخلاقش رفتارش باعث شد بیشتر بهش علاقه پیدا کنم
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.