2777
2789

سلام خانما  پسر همسایه مون چند ساله عاشق دختر هفده ساله م شده  دو سال پیش خواستگاری کرد گفتم دخترم وقت ازدواجش نیست خودشم الان بیست و چهار ساله شه  گفتم اگه دوست داری صبر کن اگه نمیتونی صبر کنی هم که هر جور دوست داری  ولی هیچ قولی هم نمیدم چون ممکنه نظر دخترم عوض بشه تا چند سال دیگه  حالا دوباره اومده خواستگاری   مادرش میگه خیلی بی طاقته وهی اصرار کرد که بیاییم خواستگاری  حالا دخترم دو دله میگه عاشقش نیستم ولی دلم براش میسوزه   از حق نگذریم پسرخیلی کارو مثبت و خوبیه واقعا مرد زندگیه  حالا نمیدونم چکار کنم پسره خیلی عاشقه جوری که از خوردو خوراک و خواب افتاده  به نظرتون چکار کنم  دلمون هم نمیخواد دخترم حالا ازدواج کنه ولی میترسم پسره بلایی سر خودش بیاره 

اگه مطمئنید زه دختر شما اسیبی نمیرسونه و دخترتون پنهان از شما رابطه ای باهاش برقرار نمیکنه، تمرکزتون رو بذارید روی دخترتون. واقعا ۱۷ سال خیلی زوده برای ازدواج مگه شهر خیلی گوچکی زندگی کنید و رسمتون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی عاشقه منتظر بمونه

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

عزیزم بنظرم وقتی میگین همه چیزش اوکی هست ، ینی سالمه، کارداره ، با انگیزس ، با اخلاق و خانواده دوست هست بسپار ب دخترت ، ک فکر کنه و جوابشو بده حالا چه منفی یا چه مثبت 

ان شالله ک خیر♥️♥️

چرا معاشرت نمیکنین تا اخلاق طرف دستتون بیاد و کمی زمان بیشترم داشته باشین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

تو چه مادری هستی که تشخیص نمیدی دختر حداقل باید بالای ۲۲ سال ازدواج کنه

هنوز باید درس بخونه جوانی کنه خوشی کنه بره سرکار مستقل بشه

تو چه مادری هستی که بخاطر یکی دیگه مرددی دختر ۱۷ ساله رو قاطی مسئولیت و بارداری و زایمان و... کنی 

واقعا نمی دونم چی بگم جلو خودمو گرفتم

من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡

خب همه جوانب رو بسنجید . بعد دخترتون هم کم کم ک بشناستش دوستش خواهد داشت اگر واقعا اوم درستی باشه . این زمونه پسر سالم و کاری کم پیدا میشه . نامزد بشن ک هم شما بیشتر بشناسید هم دخترتون وقت عاشق شدن پیدا کنه . نامزد و نهههه عقققققد 

شما مسول اون پسر نیستی 

اگر هم بلایی بیاره که خیلی احمقه و خدا رو شکر که دختر دسته گل رو به آدم احمق نسپردی 

الان هم خیلی خیلی زوده واسه ازدواج دختر شما

نه درس و دانشگاهی 

نه شغل و هنری 

نه سفری و نه استقلالی ....

چه خبره اینقدر زود