دوستان پسر سه سالم حدود دو سه هفته برخلاف میلش چیزی بگم میگه گمشو گمشو یا خفه شو .میدونم مقصر خودمم سرزنشم لطفا نکنید چون وقتی ک خیلی لج داشت و گریه میکرد دیگه کلافه میشدم میگفتم خفه شو دهنتو ببند ،دیگه اونم یاد گرفته الان تحویلم میده،از اولین باری ک این حزف زد تازه فهمیدم چ اشتباهی کردم،شبا براش تو قصه یمگم ک حرف بد نباید بزنیم ،وقتی این حزفارو میزنه اصلا واکنش نشون نمیدم حساسش نمیکنم ک بخاد بیشتر تکرار کنه ولی باز میکه،واقعا دیگه برام عذاب اور شده و نمیدونم چیکار کنم این حرفارو نزنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامانی دختر قشنگم 🧚🏻♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
پسر منم امروز بهم گفت تف تو روت دیروز تلویزون شکوند بهش گفتم تف تو روت امروز ب خودم تحویلش د ...
وای😂چند سالشه چه شیطونه ماشالا
مامانی دختر قشنگم 🧚🏻♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
اخه تو خونواده ما اصلا چنین چیزی نیست و بچه ها فحش نمیدن و برا من خیلی سنگین تموم شده و همش استرس دارم ک نکنه این بچه جلو جمع یوقت تکرار کنه و آبروم بره و فعلا فقط جلو خودم و همسرم و مادرشوعرم سوتی داده،همش میگم خدایا فقط این فحشا از دهنش بره من دیگه اینحرفارو نمیزنم