2777
2789
عنوان

فحش دادن بچه سه ساله

484 بازدید | 20 پست

دوستان پسر سه سالم حدود دو سه هفته برخلاف میلش چیزی بگم میگه گمشو گمشو یا خفه شو .میدونم مقصر خودمم سرزنشم لطفا نکنید چون وقتی ک خیلی لج داشت و گریه میکرد دیگه کلافه میشدم میگفتم خفه شو دهنتو ببند ،دیگه اونم یاد گرفته الان تحویلم میده،از اولین باری ک این حزف زد تازه فهمیدم چ اشتباهی کردم،شبا براش تو قصه یمگم ک حرف بد نباید بزنیم ،وقتی این حزفارو میزنه اصلا واکنش نشون نمیدم حساسش نمیکنم ک بخاد بیشتر تکرار کنه ولی باز میکه،واقعا دیگه برام عذاب اور شده و نمیدونم چیکار کنم این حرفارو نزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در کنار بی توجهی و قصه از جایگزینم استفاده کن..‌

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خودت دیگه نگو اونم یادش میره

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
پسر منم امروز بهم گفت تف تو روت   دیروز تلویزون شکوند بهش گفتم تف تو روت امروز ب خودم تحویلش د ...

وای😂چند سالشه چه شیطونه ماشالا

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

همون داستانم نگو.اصلا راجع به حرف بد حرف نزنین.واکنش ندادنتو ادامه بدی درست میشه.

ما دیشب مهمون بودیم نوه شون ۳ ۴ سالشه فحشای +۱۸میده دائما.بعد گفتم فلانی بیا فحش بازی کنیم به هم فحش بدیم.میگفت نه زشته.حرف بد نزنیم.یهو مودب شد بچه😂

من دیدم بعضی ازبچها فش های ناموسی هم میدن

اخه تو خونواده ما اصلا چنین چیزی نیست و بچه ها فحش نمیدن و برا من خیلی سنگین تموم شده و همش استرس دارم ک نکنه این بچه جلو جمع یوقت تکرار کنه و آبروم بره و فعلا فقط جلو خودم و همسرم و مادرشوعرم سوتی داده،همش میگم خدایا فقط این فحشا از دهنش بره من دیگه اینحرفارو نمیزنم

همون داستانم نگو.اصلا راجع به حرف بد حرف نزنین.واکنش ندادنتو ادامه بدی درست میشه. ما دیشب مهمون بود ...

😂😂

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘
همون داستانم نگو.اصلا راجع به حرف بد حرف نزنین.واکنش ندادنتو ادامه بدی درست میشه. ما دیشب مهمون بود ...

یا بارم بابام ب بچه گفت کُر بز ب زبون ما کُر یعنی پسر 

دیگه هر بار بابامو‌ میبینه بهش میگه چطوری کر بز