2777
2789
شما لکه بینیت چطوریع؟؟؟ قهوه ای تیره یا قرمز رنگ ؟؟ من از سال ۹۹ فقط دارم دکتر میرم و دکتر عوض میک ...

البته اینم بگم من در لکه بینی یده طولایی دارم نقریبا همیشه اینجوری بودم ولی خوب این سریها شدید تر شده شاید بگم در ماه ۵روز پاک باشم

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
البته اینم بگم من در لکه بینی یده طولایی دارم نقریبا همیشه اینجوری بودم ولی خوب این سریها شدید تر شد ...

تجربه من میگه با مصرف دارو کسی ک پلیپ داره بدتر میشه

من ک همین ک دارو میخوردم لکه بینیم میشد خونریزی

من دارو رو ول کردم فقط اسپیرونولاکتون میخورم ۱۰۰ برای هورمون‌های مردونممم

دیروز هم تازه متوجه شدم ک کیست شکلاتی هم دارم و اندومتریوزم زده ب جداره شکمم

اصلا باور کن نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگم من در لکه بینی یده طولایی دارم نقریبا همیشه اینجوری بودم ولی خوب این سریها شدید تر شد ...

وای خیلی سخته مخصوصا برای کسی ک متاهلهههه

منم بعد از زایمانم اینجوری شوم

خدا کنه ک خوب شیم

خیلی بده لکه بینی🙁آدم اعتماد ب نفسش و از دست میده جلو شوهرش

من میخواستم برم عمل کنم حالا دیگه اندومتریوز اومد جلوش

میگن اندومتریوز پیش رونده هست و مشکل ساز

اونو دیگه نمیدونم کجای دلم بذارم خواهر🙁 

برام دعا کن

باید  ام آر ای اگه پیشرفت کرده باشه جراحی کنم

ببینم تا کجا پیش رفته

الان ک یکی بالای اسکار زایمانم زده

یکی تو حفره شکمیم

امروز ب دکترم گفتم از اندومتریوز هست لکه بینی یا پولیپ

گفت پولیپ لکه بینی ایجاد میکنه

امروز ب دکترم گفتم از اندومتریوز هست لکه بینی یا پولیپ گفت پولیپ لکه بینی ایجاد میکنه

والا عزیزم درد ادم بکی دو تا که نیست بخدا این مشکلات زنانگی دیگه خسته م کرده زمدگی سختم شده اوقاتم یا به دکتر میگذره یا به فکر بیماری

کمخونی و سرگیجه هم دارم ادم شرکنده شوهر و بچه ش میشه

خدا انشالله کمکمون کنه

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
امروز ب دکترم گفتم از اندومتریوز هست لکه بینی یا پولیپ گفت پولیپ لکه بینی ایجاد میکنه

من انگاری یایسگی زودرس هم گرفتم ذخیره تخمدانم کمه تازه میخاستم بچه بیارم

بازم راضی به رضای خدا

دیگه من ان کاری که ازم برمیاد رو انجام دادم