2777
2789
عنوان

دوستای گلم اگر بخواین برای همیشه از خونه برید چی با خودتون میبرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست
اره زیاد سخت نگیر اگه چیزی لازمت شد میری میخری دیگه

آره زیادی بار نبرم بهتره چون اگر لازمم بشه بهتره یکی بخرم که وقتی برمیگردم خونه نخوام همون وسایلمو برگردونم سخته

لیف و ژیلت رو یادم رفته بود مرسی🙏🙏بنظرت الکل و اینجور چیزا هم ببرم؟

من همیشه یه دونه الکل کوچیک تو کیفم دارم، اگه استفاده میکنی ببر، یه دونه آینه تو کیفی هم داشته باش اگه اتاقی که بهت میدن آینه نداره حداقل خودت داشته باشی، برس مو، اگه شامپو و صابون میتونی از مال صاحب خونه استفاده کنی نبر اگه نه که ببر، یه دستمال کاغذی واسه تو اتاقت، چتر،یه کم خوراکی هم بگیر تو اتاقت نگه دار، هر چی هم یادت رفت مرخصی اومدی میبری، یا کم کم میخری، برو خدا به همراهت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه یه دونه الکل کوچیک تو کیفم دارم، اگه استفاده میکنی ببر، یه دونه آینه تو کیفی هم داشته باش ا ...

آره منم یه جعبه پد الکلی خریدم همیشه دونه ای تو کیفم دارم 

ممنون عزیزم آیینه و دستمال و چتر هم به لیست وسایل اضافه کردم 👌دعا کن خوب باشه قسمت بشه

آره منم یه جعبه پد الکلی خریدم همیشه دونه ای تو کیفم دارم  ممنون عزیزم آیینه و دستمال و چتر هم ...

ان شا الله خیر برات در پیش باشه

نوار بهداشتی هم یادت نره،مقنعه که دانشگاه میری،