2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۵

کاش من واقعا مجرد بودم اسم یه نفر تو شناسنامه م هست. پنج سال بدون رابطه فقط هم خونه بودیم . بعدش بلند شد رفت مملکت غریب هیچ کس حتی خانوادم خبر ندارن من باهاش هیچ رابطه ای ندارم مرتب بهم میگن بگو بیا ایران بچه دار بشین. و منی که از اون چندشم میشه . سنم هم داره میره بالا یه عالمه بدهی دارم جرات نمیکنم طلاق بگیرم آبروم پیش  همه میره  

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
عزیزدلم باور کن تنها بودن با تمام سختیاش خیلی بهتر از بودن با کسیه که تنهاترت میکنه. امیدوارم به زود ...

ممنونم ولی من ازدواج کردم به خاطر مشکلاتی مجبورم از همسرم دور باشم راستش دقیقا همسر من همون کسیه که منو تنها و ناامید کرده ولی چه کنم که دوستش دارم و تنها مشکلم و بدترینش همین شوهره

کاش من واقعا مجرد بودم اسم یه نفر تو شناسنامه م هست. پنج سال بدون رابطه فقط هم خونه بودیم . بعدش بلن ...

تقریبا زندگی من مثل شماست با وجود اسم همسر تو شناسنامه تنهاترینم شوهر منم ازم خیلی دوره و کلی سختی رو گذاشته برای من 

دلم براش میسوزه و دوسش دارم وگرنه جدا میشدم شرایطم از لحاظ کاری و مالی خوبه ولی روحی کاملا داغونم

ممنونم ولی من ازدواج کردم به خاطر مشکلاتی مجبورم از همسرم دور باشم راستش دقیقا همسر من همون کسیه که ...

منم از این لحاظ گفتم بعضیا تنهاترت میکنن چون منم ازدواج کردم و چهار سال زندگی کردم اما احساس تنهاییم فقط روز به روز بیشتر شد. من دختری بودم که هیچ وقت نخواستم دوست پسر داشته باشم تا دلم نشکنه و فکر میکردم ازدواج کنم شوهرم دلمو نمیشکنه... ولی الان دارم جدا میشم از مردی که فکر میکردم همسفر زندگیم شده و تا آخر عمر همراهمه

ولی الان اون داره راحت زندگیشو میکنه 

هیچ وقت اولویتش نبودم و حامی من نبود با اینکه میگفت دوستم داره!!!  منم حال دلم زیاد خوب نیست انگار تلخی طلاق فقط برای منه و اون و خانوادش دارن زندگی عادیشونو ادامه میدن😔سعی میکنم خودمو با ورزش و خودسازی و...  مشغول کنم ولی به انگیزه بزرگتری نیاز دارم تا این جدایی و نامردی هاشون فراموشم بشه

منم از این لحاظ گفتم بعضیا تنهاترت میکنن چون منم ازدواج کردم و چهار سال زندگی کردم اما احساس تنهاییم ...

افرین به شجاعتتون من واقعا نمیتونم جدا بشم چون شرایط همسرم خیلی بده و نامردیه تو این شرایط تنهاش بزارم وگرنه جدا میشدم دیگه غمی تو زندگیم نداشتم نگران نباشید خانم ها اوایل طلاق خیلی براشون سخته ولی بعد یه مدت همچی رو فراموش میکنند ولی مردا برعکسن اینو از تجربیات اطرافیانی که طلاق گرفتند میگم برات دعا میکنم بعد جدایی اونقدر خوشبخت بشی که یاد این حرف من بیفتین و انشالله هیچ وقت به حال و روز من دچار نشین 🌸

تقریبا زندگی من مثل شماست با وجود اسم همسر تو شناسنامه تنهاترینم شوهر منم ازم خیلی دوره و کلی سختی ر ...

منم دبیرمستقلم ولی خب یه  خریت بزرگ کردم کلی بدهی  بار آوردیم که برا همینا میترسم

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
افرین به شجاعتتون من واقعا نمیتونم جدا بشم چون شرایط همسرم خیلی بده و نامردیه تو این شرایط تنهاش بزا ...

مرسی عزیزدلم از آرزوی قشنگت

آرزو میکنم زندگیت همونجوری بشه که میخوای و آرامش و خوشحالی و رضایت به زندگیت وارد بشه🌹