2777
2789
عنوان

همسر بد قول

96 بازدید | 5 پست

همسرم خیلی بد قول هستش یعنی یک بار نیست به من وعده ای داده باشه و درست همون روز انجام داده باشه دیگه از این اخلاقش خسته شدم چیکار کنم بهش هر طوری میگم درست نمیشه 

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو

حتما سرش شلوغه، تو یک وقتی که دستش آزاده، و فکرش مشغول نیس یاش صحبت کن ببین چی میگخ جوابت

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

همه چی ب اولویت بندی ربط داره

وقتی برا زن و زندگی ارزش قائل بشن یه جاهایی لازمه کارو تعطیل کنن یا از پیش رفیق و آشنا بیان خونه بخاطر قولی که ب خانم خونه دادن منتها امان ازین مردای بدقول خودخوده بیفکر😡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما سرش شلوغه، تو یک وقتی که دستش آزاده، و فکرش مشغول نیس یاش صحبت کن ببین چی میگخ جوابت

آخه من هر چی بگم شما طرفداری میکنین خیلی من بهش اهمیت میدم قبول میکنم کار مردا خیلی سخت شده منم میگم فقط یه بار رو قولی که دادی بمون وگرنه الان میدونم سر موضوعی که الان ناراحت هستم هفته بعد بهتر از این میشه

ولی طوری میاد زبون بازی میکنه که من کلا یادم میره از دستش ناراحت  هستم

همه چی ب اولویت بندی ربط داره وقتی برا زن و زندگی ارزش قائل بشن یه جاهایی لازمه کارو تعطیل کنن یا ا ...

بعضو خودمم این فکر میکنم که حتما به من ارزش قائل نیست ولی  گاهی هم میگم اون به خاطر من و بچه ها میره تو سرما و گرما دنبال کار فقط دنبال راه چاره هستم که یکم به قولش وفادار باشه

آخه من هر چی بگم شما طرفداری میکنین خیلی من بهش اهمیت میدم قبول میکنم کار مردا خیلی سخت شده منم میگم ...

موضوع طرفداری نیست، شما هم ممکنه به کسی قولی بدید بعدا سهوا نه عمدا فراموش کنید، سعی کنید اگه دوست داره براش مثلا برای روز تولدش، یک دفترچه یادداشت و یک قلم زیبا بخریدو سورپرایزش کنید، بعد دادن بش بگید همسر عزیزم هر قولی که بهم میدی رو تو این یادداشت کن، و هر روز بخونش و به قولت سر موقع عمل کن، همسر عزیزم میدونم برای من زحمت میکشی و منم متقابلا ازت تشکر میکنم ولی اینم فراموش نکن. مرسی عزیزم

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻