2777
2789

من امروز تولدمه شوهرم که صبح پاشد رفت سرکار اصن تبریک نگفت بعدش پیامک بازی کردیم بازم هیچی .مامانو بابا و خواهرمو دیدم اونام هیچی پسرمم که بهش میگم امروز تولد مامانها داد میزنه میگه نه تولد عمس .سرماهم خوردم وگرنه واسه خودم کیک میزدم عکس میگرفتم 

هیچی هر سال میگم عه بازم کسی تبریک نگفت و فقط دوستم معرفتشو نشون میده واستوری میزاره برام

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم امسال یادش نبود مث پارسال،ظهر یادش افتاده بود،فهمیدم میخواد کیک بگیره،نذاشتم

نخواستم تو خرج بیافته،همون تبریکش برام کافی بود که اونم آخر شب گف😅

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏

من همیشه برا همسرم تو این 12 سال مهمونی میگرم ولی اوایل همسرم که تا خودم نمیگفتم کیکم نمی خرید الان 2 سال هست کادو اینا می‌خره پارسال هم یه انگشتر برا روز زن گرفته بود که خودم گفتم همون کادو تولدم باشه 😂😂😂😂

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو

من هرسال فقط بانک تجارت بهم تبریک میگه 🥴

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
تنها خوبی بانک ها همینه حداقل یه پیامک تبریک واسه آدم میفرستن وقتی تولدمونه.

من واسه تولد همه تبریک میگم نزدیک باشن بدون استثنا کیک میپزم ولی تو تولد من همه میگن عه ببخشید نتونستیم کاری بکنیم😂😂😂😂من حتی برا خواهر شوهرم پارسال تولد گرفتم کل خونواده شوهرم دعوت کردم

من واسه تولد همه تبریک میگم نزدیک باشن بدون استثنا کیک میپزم ولی تو تولد من همه میگن عه ببخشید نتونس ...

منم همینجور چون کیک تولد میزنم .واسه همه میزنم حتی جاریمو سوپرایز کردم

منم همینجور چون کیک تولد میزنم .واسه همه میزنم حتی جاریمو سوپرایز کردم

درسته ها آدم تبریک نمیگه که اونا هم بهش تبریک بگن ولی یه کم من غصه میخورم