2777
2789

اخه شنیدم برای عمل کورتاژ تشخیصی و هیسترو باید بعد از پاکی انجام بشه 

من تووی خونریزی کورتاژ کردم. احه دوماه خونریزی داشتم و قطع نمیشد. سونوی رحم ام تووی خونریزی رفتم. اولش همین فکرو میکردم دوماه صبر کردم دیدم دارم میمرم. رفتم دکتر... گفت اشکال نداشت باید میومدی

من تووی خونریزی کورتاژ کردم. احه دوماه خونریزی داشتم و قطع نمیشد. سونوی رحم ام تووی خونریزی رفتم. او ...

واقعاااا؟؟؟ پس چرا ب من میگفت بعد از پاکی پریود باید بیای؟؟

هیستروسکوپی شما نشدین نه؟؟

فک کن برای من چون هم کورتاژ هم هیسترو برا برداشتن پلیپ باید پاک باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تووی خونریزی کورتاژ کردم. احه دوماه خونریزی داشتم و قطع نمیشد. سونوی رحم ام تووی خونریزی رفتم. او ...

عزمزمه مشکل شما چی بود مگه؟؟؟

کورتاژ ک شدی خوب شدی؟؟؟

و اینکه آیا نمونه فرستاد پاتولوژی؟؟؟؟

نه نشدم. چی هست؟

ها خب شما سقط بوده 

من بعد از زایمانم افتادم رو لکه بینی

ار چی هم دکتر رفتم جواب نگرفتم

قرص جلوگیری و هورمونی هم میخورم میشه خونریزی

این اواخر همش خونریزی داشتم

میترسم ول نشه ی موقع

من الان قرص جلوگیری مو ول کردم خونریزی دارم انگار پریودم

ینی تا چند روز دیگه قطع میشه؟؟؟

ینی کسی هست ک همش پریود باشه؟.

عمل چی؟؟؟ مامانتون علایم چی داشت

چن ماه خونریزی شدید داشت رفت بیمارستان براش سونو نوشت گفتن باید عمل بشه بعد عمل خونریزیش کم شد بعدهم قطع شد نمونه ک ازش گرفته بودن گفتن پلیپ داره ولی هروقت دوباره به خونریزی افتاد باید عمل بشه

من الان قرص جلوگیری مو ول کردم خونریزی دارم انگار پریودم ینی تا چند روز دیگه قطع میشه؟؟؟ ینی کسی ه ...

کورتاژ تشخیصی کرد بیمارستان چون سنش نزدیک یائسگی هست میگه شاید یائسه بشم دیگ