از همه بلاگرا بدم میاد. هیچکدومم فالو ندارم خیلی وقت بود ندیده بودمشون. همین الان تو اکسپلور اینستا پیچ اون بلاگره اومد ک سه تا دختر سه قلو داره دیدم بچش بیمارستان بود ماسک اسکیژنبهش وصل بودو. صورتش کبود بود. مناون بچشو خیلی دوست داشتم شما میدونید چش شده.؟
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
سلام عزیزم اون پیجک منم دیدم و یکی از بچه هاش از اول مشکل داشت که با عمل خوب شد الانو نمیدونم شاید انفولانزا گرفته کلا کسایی که چند قلو باردار میشن کم پیش میاد همه قل ها بی مشکل باشن
نمیدونم دنبال نمیکنم☹️☹️ همشون فکر جذب فالوورن☹️☹️ رو تخت بیمارستانم فیلم میگیرن میزارن؟🤔🤔 ...
وای فکرکن بچش بیهوش بود بعد رو بیمارستان فیلم گرفته بود نوشته بود حال دخترمم خوب نبود. منکه نفهمیدم جریان چیه فقط نگران بچه شدم.
گونشین قیزلاری! چقدر متنفرم بودم ازش. الکی پولدار شد. ازش بعید نیس بچه رو زده باشه تا فالووره ...
اره مخصوصا اون دختر کوچولوش که ریزه تر بود خیلی عصبی پرخاشگر بود من همیشه حسمیکردم اذیته