2777
2789

اسی جان من درکت میکنم چون خودمم همینم اما قرار نیس اینو به روشون بیاریم . عوضش ازش تشکر کن بابت زحماتش و از این به بعد خودتم به خودت سختی نده و کاملا استراحتت رو الویت قرار بده

ناخن کار نی  نی سایت 💅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلك چقدر خوب باهات حرف زده 

هنوز تو سختي زندگي نرفتي مخارجا رو نديدي نميدوني خداتو شكر كن كاريه حق با آقاس اين رفتارت ب مرور سردش هم ميكنه 

♡تو مـ🌙‌‌‌ـاه زيباي مني ، از آسمونا اومدي، تمام دنيا رو دارم تـــ👧🏻ــو كه بدنيااومدي♡                                                              👼🏼🌙𝓜𝓪𝓱𝓽𝓲𝓼𝓪♡.                               
طفلك چقدر خوب باهات حرف زده  هنوز تو سختي زندگي نرفتي مخارجا رو نديدي نميدوني خداتو شكر كن كار ...

اره بخداا،اگ برامابودن هزارتا فحشم نثارمون میکردن،جدوابادمونم میاوردن جلوچشمون😂😂

عزیزان ناموسا یکی هم طرف اسی رو بگیره همه طرف علی 😐

من خو دارم میگم حق با اسیه باید با زبون خوش حرف میزد شوورش😂

البته چیز خاصی نگفت ولی خب من انقد حساسم طرفم اگه اینطوری بحرفه پارش میکنم

ینی چی غر میزنی😕😂