2777
2789
عنوان

دورهمی پولی😳

439 بازدید | 27 پست

خانوما یه دقیقه بیاید

من تاحالا هیچ دورهمی پولی شرکت نکردم که بخوام بقیه رو خونه خودم دعوت کنم

الان ایده شو خودم ب دخترخاله و دوستام دادم

که هرماه خونه یکی جمع بشیم و پول روهم بذاریمو قرعه کشی کنیم

حالا سوالم اینه غذا چی پیشنهاد میدین که جوری نباشه که نوبت بقیه شد سختشون بشه که چ جور غذایی درست کنن چون خودم برای درست و اماده کردن هرنوع غذایی هیچ محدودیتی ندارم

اما

میترسم خدای نکرده کسی تو رودروایسی بمونه و چون من اولین کسی ام ک میخوام مهمونشون کنم چی درست کنم ک اونا انتخاباشون برای پذیرایی سخت نباشه؟

دوس دارم جوش دوستانه باشه ب دور از فخرفروشی و تجمل

بینهایت ممنون میشم کسایی ک تجربه دارن کمکم کنن💕🍭

سالا الویه 

سالاد ماکارانی

ساندویچ

لوبیا پلو 

تن ماهی

اینابنظرم خوبن

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم اش رشته درست کن اونوقت ب نظرم سعی کنید دورهمیتونو بندازید برای بعداظهر ها و با یه میوه ای چایی قلیونی چیزی دیگه پذیرایی خوبی کنید

خدایا بچه هامو به راه راست هدایت کن همیشه در پناهه تو آمین
لوبیا پلو ما دوره همیمون خیلی تجملی بود متاسفانه. مثلا نوبت من شد ، شوهرم مجبور کرد فسنجون و قرمه ...

دقیقا منظور منم همینه دوست دارم همه راحت باشن تو دورهمی و کسی اذیت نشه خدای نکرده👌