2777
2789

حالا تا دیشب هم کولر روشن بود ولی الان سرد شده 

دلم میخواد هیتر روشن کنم🫠

حالا سرد برفی هم نه 

ولی سرده نسبت به منطقه زندگی اما من یخ زدم

🫠گرچه اینکه منم لختی میگردم تو یخ زدنم بی دلیل نیست

کولر اخه

کجایین

مااز مهر بخاری روشنه من الان باتاپ شلوارک وجوراب🤣زیر لحاف هستم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولر؟؟ تقریبا ما دوماه کولر روشن نکردیم من الان چسبیدم به شوفاژ چه کیفی میده عاشق پاییز زمستونم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سوز داره اصن هوا

اره اینورم هست ماشمالیم گاهی ی بارونم میاد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

کولر؟؟ تقریبا ما دوماه کولر روشن نکردیم من الان چسبیدم به شوفاژ چه کیفی میده عاشق پاییز زمستونم

خب من جنوب زندگی میکنم 

اینجا زمستون ها کوتاه داره 

پاییز هم نداره 

😂😂😂منم دوست دارم برم زیر لحاف ،ی پتو روم هست الان لحاف رو بندازم روم بچها مدرسه منم تا ظهر بخوابم 🤣🤣🤣هرچند تا هفته‌ی پیش کولر گازی روشن بود 

دیروز با تاپ و شلوارک بودم جوراب و روسری پوشیده بودم از سرما🤣🤣🤣

شما کجایی من جنوب شرقی استان  تهران 

شمال دوس دارم اونم روستا کلبه چوبی

اخ کلبه ک نگو 

😂😂😂منم دوست دارم برم زیر لحاف ،ی پتو روم هست الان لحاف رو بندازم روم بچها مدرسه منم تا ظهر بخوابم ...

منی کلا خود جنوبم😂

سرما بدون بارون حال نمیده