الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شیرازم، انتقال اولمه، قبل انتقال باید چیکار کنیم؟ شما کار خاصی انجام دادی که مثبت شد؟ ...
دو بار اول هر کاری که از دستم بر میومد انجامدادم خراش رحم ، هچینگ جنین، همش قبل از انتقال تو مطب بودم ولی منفی شدن با اینکه جنین هام هر دو بار بلاست بودن ولی بار سوم مرکزم رو عوض کردم این بار جنین هام اصلا بلاست نبودن گریدشون هم پایین بود اتفاقا چون از اول پانکچر شده بودم ذخیره ام خیلی پایین بود فقط ۵ تا جنین ضعیف تشکیل شد اصلا هیچ امیدی نداشتم میگفتم اونایی که بلاست بودن منفی شدن به اینا که دیگه اصلا امیدی نیست ولی مثبت شد خودم حس میکنم دلیلش یکی استرس نداشتن دوم مرکزم و دستگاه های مجهز مرکز جدید بود که با مرکز قبلی اصلا قابل مقایسه نبود، سوم اینکه جنین هام این دفعه فریز نبودن و فرش بودن ، و نهایتا دست خاتم دکتر که من بهش اعتقاد دارم نه از جنبه خرافاتی ها منظورم میزان تسلط و سرعت عملش در انتقال هست چون جنین رو باید سریع انتقال بدن تا از بین نره و اینکه جای خوبی تو رحم بکارند.
ما تهرانیم..تنبلی تخمدان هزینه کم مثلا چقدر ما دفترچه تامین اجتماعی داریم [/QUOTE]
[QUOTE=261700112]ما تهرانیم..تنبلی تخمدان هزینه کم مثلا چقدر ما دفترچه تامین اجتماعی داریم
من دولتی نرفتم ولی میدونم هزینش خیلی کم میشه، بدون دارو حداکثر5_6تومن،تازه میتونی بیمه تکمیلی هم بکنین خودتون رو، اول ببینین کدوم بیمارستان و مرکز برایivf با کدوم بیمه قرارداد داره بعد برین همون بیمه کل خانواده رو بیمه تکمیلی بکنید و با هزینه کم به راحتی میتونی ivf بکنی
بخاطر اندومتربوزی که قبلا عمل کرده بودم ذخیره تخمک ام خیلی کاهش پیدا کرده بود دکتر میگفت طبیعی نمیشه باید همون تعداد تخمک رو بگیریم از طریق آزمایشگاه لقاحشون بدیم .