2777
2789
عنوان

Ivf و میکرواینجکشن

1760 بازدید | 20 پست

سلام من این ماه انتقال جنین دارم، همه اونایی که ivfیامیکرو دارن بیان*

من این ماه میرم واسه سونو و انتقال جنین خیلی استرس دارم، تاپیک هم زیاد خوندم، کاش هممون که منتظریم دور هم جمع بشیم و به هم روحیه بدیم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم منم در انتظارم..دکتر بهم گفته باید ای وی اف کنی اما بخاطر هزینش نمیتونم انجام بدم😔 بر منم ...

انشاالله که حل میشه، 

کدوم شهرین شما، 

شیراز بیمارستان دولتی با هزینه کم هم داره، 

مشکلت چیه عزیزم؟ 

من شیرازم، انتقال اولمه،  قبل انتقال باید چیکار کنیم؟ شما کار خاصی انجام دادی که مثبت شد؟  ...

دو بار اول هر کاری که از دستم بر میومد انجام‌دادم خراش رحم ، هچینگ جنین، همش قبل از انتقال تو مطب بودم ولی منفی شدن با اینکه جنین هام هر دو بار بلاست بودن ولی بار سوم مرکزم رو عوض کردم این بار جنین هام اصلا بلاست نبودن گریدشون هم پایین بود اتفاقا چون از اول پانکچر شده بودم ذخیره ام خیلی پایین بود فقط ۵ تا جنین ضعیف تشکیل شد اصلا هیچ امیدی نداشتم میگفتم اونایی که بلاست بودن منفی شدن به اینا که دیگه اصلا امیدی نیست ولی مثبت شد خودم حس میکنم دلیلش یکی استرس نداشتن دوم مرکزم و دستگاه های مجهز مرکز جدید بود که با مرکز قبلی اصلا قابل مقایسه نبود، سوم اینکه جنین هام این دفعه فریز نبودن و فرش بودن ، و نهایتا دست خاتم دکتر که من بهش اعتقاد دارم نه از جنبه خرافاتی ها منظورم میزان تسلط و سرعت عملش در انتقال هست چون جنین رو باید سریع انتقال بدن تا از بین نره و اینکه جای خوبی تو رحم بکارند.

ما تهرانیم..تنبلی تخمدان هزینه کم مثلا چقدر ما دفترچه تامین اجتماعی داریم [/QUOTE]

[QUOTE=261700112]ما تهرانیم..تنبلی تخمدان هزینه کم مثلا چقدر ما دفترچه تامین اجتماعی داریم

من دولتی نرفتم ولی میدونم هزینش خیلی کم میشه، بدون دارو حداکثر5_6تومن،تازه میتونی بیمه تکمیلی هم بکنین خودتون رو، اول ببینین کدوم بیمارستان و مرکز برایivf با کدوم بیمه قرارداد داره بعد برین همون بیمه کل خانواده رو بیمه تکمیلی بکنید و با هزینه کم به راحتی میتونی ivf بکنی

دو بار اول هر کاری که از دستم بر میومد انجام‌دادم خراش رحم ، هچینگ جنین، همش قبل از انتقال تو مطب بو ...

مرسی عزیزم، 

منم گرید جنینام پایین هست و بلاست نیستن خیلی نگران بودم، ممنونم امیدوار شدم

عزیزم شما مشکلت چی بود ک  ای وی اف کردی

بخاطر اندومتربوزی که قبلا عمل کرده بودم ذخیره تخمک ام خیلی کاهش پیدا کرده بود دکتر میگفت طبیعی نمیشه باید همون تعداد تخمک رو بگیریم از طریق آزمایشگاه لقاحشون بدیم .