2777
2789
عنوان

راهنمایی درمورد زندگیم

183 بازدید | 13 پست

سلام خانما من تازه طرحم شروع شده و یه ماهی میشه عروسی کردم مث همه زوجا قسطامون زیاده و اجاره نشین هستیم ولی یه زمین از خودمون داریم الان در مورد دوتا از تصمیمام راهننایی میخام ازتون.

من میگم توی یک سال اول طرحم بچه بیارم که اگه نیارم تا ۳ سال نمیتونم چون بعدش میرم توی تمدیدو مرخصی ندارم اما شوهرم زیاد راضی نیست میگه وضع مالیمون خوب نیست دومی هم اینکه نزدیک صد تومنی پول داریم ماشین بخریم یا شروع کنیم خونه بندازیم؟ خودمونم هرماه که حقوق میگیریم میتونیم یه پولی جمع کنیم.

بچه نیار 

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

درمورد اولی نمیدونم 

درمورد دومی به نظرم استارت خونه رو بزنید هرچند صدتومن کمه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میشه خونه بخر اگه قراره آرامش تونو ازتون بگیره با قسط قطعا ماشین 

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
فعلا اصن ب بچه فک نکن ب هیچ وجه ولی اگه مبتونی خونتو اماده کن خیلی خوب میشه اونوقت ک خواستی بچه دار ...

اره ولی هم بچه دوست دارم هم فشار اطرافیان تا ۳ سال واقعا اذیت کنندست.

شرایط من قبلا مانند شما بود، در صورتی که همه بهم گفتن بچه نیار، اما من به حرفم  دیگران توجه نکردم بچه آوردم، از قدم مبارک بچه م هم سریع خونه‌م  ساخته شد هم باز زمین خریدم، الان هم پسرم بزرگ شده، به دل خودت رحوع کن ببین چی میخای 

اره ولی هم بچه دوست دارم هم فشار اطرافیان تا ۳ سال واقعا اذیت کنندست.

ن ول کن فشارو اونا ک ننیخوان خرجشو بدن هرکیم گفت بچه بگو تا خونه اماده نشه و ی سقفی بالا سرمون نباشه نمیارم بخدا اول خونه مهمه حداقل بچتو با خیال راحت بزرگ میکنی دیگه با شکم جلو اومده مجبور نیستی بیفتی دنبال خونه یا موقعش بشه صابخونه بگه بلند شو خیلییی بده

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️