2777
2789

من ۹ماه پیش پاپ اسمیرانجام دادم دکترگفت یکم التهاب داره ولی ی نامه داد گفت۵یا۶ماه هرموقه دوسداشتی بروانجام بده چون گفتم بامصرف قرص هم لکه بینیم ازبین نرفت امروزکه رفتم پیش ماما گفت اوضاعت خیییلی خرابه کار از دارو وایناگذشته گفت برم پیش متخصص انکولوژی که تشخیص بده زخمه یا چیز بدخیم ازصبح دارم گریه میکنم که نکنه یوقت چیزبد باشه 

ماما از کجا فهمید؟

من پاپ اسمیر دادم پارسال مشکوک بود واسم نمونه برداری نوشت.بعد گفت تغییر سلولی داره دهانه ی رحمم گرید۱.

باید هرسال برم چکاب

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه ریزش موداشتم زیاد بود خیلی ولی چندماهه شدید شده ازصبح میگم نکنه بخاطر اونه😭😭😭من ۲۸سالمه دوتاپسرکوچیک دارم امروزم هیچ کجا دکترا مطبشون بازنیس تاشنبه چطوری صبرکنم البته اینم بگم هیچ دردی ندارم 

دارو داد مصرف کنی؟؟ التهاب که خطرناک نیست چرا نگرانی؟ زخم هم باشه رحمت اول دارو میده مصرف کنی اگه باز خوب نشدی برات فریز میکنه دیگه قطعی خوب میشی. من خودم هفته پیش رفتم پیشه دکترم برام فریز کرد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه دکتر خوب برو

احتمالا زخم شده منم داشتم فریز کردم خوب شدم

بعد از نزدیکی لکه بینی یا خونریزی نداری؟

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
ماما از کجا فهمید؟ من پاپ اسمیر دادم پارسال مشکوک بود واسم نمونه برداری نوشت.بعد گفت تغییر سلولی دا ...

دکتر نگفت تعغیر کرده فقط گفت رحمت التهاب شدید داره یکم زخمه ۹ماه گذشته از اون ماجرا چند روزه لکه بینی دارم امروز رفتم پیش ماما معاینه کرد گفت اوووو دختر کجابودی تاالان زخم داری ناجور باید همین الان بری درمونگاه بیمارستان منم ازصبح بدو بدو داشتم اخرشم هیچی گفتن باید شنبه برم تااون موقه اگه سکته نکنم خوبه😭

دارو داد مصرف کنی؟؟ التهاب که خطرناک نیست چرا نگرانی؟ زخم هم باشه رحمت اول دارو میده مصرف کنی اگه با ...

قبل از فریز باید باید تست پاپ انجام بشه و اگه خیلی زخم گستره باشه باید بیوپسی انجام بشه

😔
ماما از کجا فهمید؟ من پاپ اسمیر دادم پارسال مشکوک بود واسم نمونه برداری نوشت.بعد گفت تغییر سلولی دا ...

علائم داشتی گلم؟؟ 

تغییر سلولی گرید یک چیه؟؟ 

بخاطر چی بوجود میاد؟

همیشه ریزش موداشتم زیاد بود خیلی ولی چندماهه شدید شده ازصبح میگم نکنه بخاطر اونه😭😭😭من ۲۸سالمه دوت ...

ریزش ممکنه از بهم ریختگی هورمونی باشه

نگران نباش زخمم باشی با فریز درست میشه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
یه دکتر خوب برو احتمالا زخم شده منم داشتم فریز کردم خوب شدم بعد از نزدیکی لکه بینی یا خونریزی ندار ...

منم همینجور هفته پیش فریز کردم. الان دیگه مشکلی ندارین؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

دکتر نگفت تعغیر کرده فقط گفت رحمت التهاب شدید داره یکم زخمه ۹ماه گذشته از اون ماجرا چند روزه لکه بین ...

بیمارستان نرو برو متخصص زنان خوب‌ ازت نمونه برداره