2777
2789
عنوان

چجوری به بچه بد دارو شربت بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17846 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دختر منم همینطوریه.یکم آب بذار کنار دستت،سریع بعد دارو یذره بده بخوره تا تلخیش بره.داروها مخصو ...

اصلااااا تلخ نیستن. شیرینه. قبلش خودم خوردم ازشون خیلی خوبه.

استامینوفنم نمیخورد. مجبور شدم شیاف بزارم.

🌷توکلتُ علی الله🌷
یعنی بینیشو بگیرم قورت میده؟ پیرم کرده بخدا

توروخدا فقط مراقب باشین نپره گلوش.با لجبازی بهش دارو بدین یا دعواش کنین اونم لج میکنه.بازی کنین،به عروسکاش الکی دارو بدین تا یاد بگیره.دختر منم چهار نفری تلاش میکردیم یذره قطره بدیم😩

توروخدا فقط مراقب باشین نپره گلوش.با لجبازی بهش دارو بدین یا دعواش کنین اونم لج میکنه.بازی کنین،به ع ...

بخدا خسته شدم. دو هفته س دارم تلاش میکنم. با بازی، فیلم، موبایل، مریضش هی داره بدتر میشه. دیگه کارم شده کریه

🌷توکلتُ علی الله🌷
محکم فوت کردی؟؟ در حالت عادی بدون اینکه دارو بدی یه فوت محکم بکن ببین نفسشون یه لحظه قطع میشه

اره بچه بود نفسش قطع میشد ولی الان دیگه نه. محکمم فوت کردم. 😔

🌷توکلتُ علی الله🌷
اره بچه بود نفسش قطع میشد ولی الان دیگه نه. محکمم فوت کردم. 😔

ای خدااااا عزیزم خدا حفظش کنه

نمیدونم واقعا .چون بقیه روش ها رو من خودم امتحان نکردم

امیدوارم زودی خوب بشه

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️
بخدا خسته شدم. دو هفته س دارم تلاش میکنم. با بازی، فیلم، موبایل، مریضش هی داره بدتر میشه. دیگه کارم ...

درکت میکنم گلم.عین دختر منه.بچه ها گاهی دارورو میخورن بعد چند ثانیه که توی دهن نگه داشتن تف میکنن.با سرنگ مخصوصِ داروی بچه امتحان کردی؟

سلام عزیزم من لکه بینی قهوه ای دارم، اول ترشحات بود قهوه ای بود،ولی الان مثل خون مرده ست، و اب خون قهوه ای، خیلی میترسم، هفته نهم هستم منم دقیقا شرایط شما رو دارم هفته پیش رفتم سونو مشکلی دیده نمیشد،به خاطر ترشحات بهم گفت هر ۱۲ ساعت شیاف بزارم. و استراحت کنم. اما الان دیگه دارم خون قهوه ای میبینم، شما تو شرایط من چیکار کردین؟

سلام عزیزم من لکه بینی قهوه ای دارم، اول ترشحات بود قهوه ای بود،ولی الان مثل خون مرده ست، و اب خون ق ...

عزیزم نگران نباش، همون شیافو که میزاری حتما در کنارش استراحت کامل داشته باش. من اگر اشتباه نکنم از هفته ۹ تا ۱۳ طول کشید که از بین رفت. هم خونریزی داشتم، هم لکه های سیاه و قهوه ای ولی هفتم ک رفت بالاتر رفع شدن

🌷توکلتُ علی الله🌷
عزیزم نگران نباش، همون شیافو که میزاری حتما در کنارش استراحت کامل داشته باش. من اگر اشتباه نکنم از ه ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم اروم شدم... اخه هفته پیش سونو بودم هیچ مشکلی نبود نمیدونم این علایم چیه و چرا اصلا لکه بینی پیش میاد. و از یه نفر شنیدم که قدیمیا میگن هر چی بیشتر دفع بشه بهتره، برای جنین، و بچه خوشگل و سفید میشه 😅انشالله ک همین طور باشه