2777
2789
عنوان

چجوری به بچه بد دارو شربت بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17844 بازدید | 34 پست
مرسی از دلگرمیت عزیزم اروم شدم... اخه هفته پیش سونو بودم هیچ مشکلی نبود نمیدونم این علایم چیه و چرا ...

اصلا نگران نباش خیلی این چیزا تو بارداری پیش میاد.من دور و اطرافم زیاد دیدم کسایی ک تو بارداری لکه بینی و خونریزی داشتن. فقط استراحت و شیاف فراموش نشه.

شایدم راست بگن قدیما چون پسر من بور و چشم رنگی شد 😂 

ایشالا بچت سالم و سلامت پا به دنیا میزاره

🌷توکلتُ علی الله🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگران نباش خیلی این چیزا تو بارداری پیش میاد.من دور و اطرافم زیاد دیدم کسایی ک تو بارداری لکه ب ...

انشالله برام دعا کن عزیزم، خیلی دوران پر از استرسی دارم، خدا دل همه ی مادرای باردار رو اروم کنه 😢واقعا سخته شرایط 

بچه ی دوستم خیلی بد دارو هست . یه بار سرما خورده بود دکتر شربت ایمنی بدن و زینک و پلارژین و اسپری بینی نوشته بود اینم شربت ایمنی بدن رو با پلارژین ترکیب می کرد بهش میداد ب بچه ش می‌گفت شربت پرتقال هست با نی تو لیوان بهش میداد . نمی‌دونم ترکیب این دو دارو خوب باشه یا نه ولی مجبور بود 

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷