2777
2789
عنوان

میخوام بچمو از شیر بگیرم کمک

1509 بازدید | 13 پست

سلام خانمای عزیزم بچم ۲سالشه میخوام از شیر بگیرمش میشه تجربه هاتونو تواین زمینه بهم بگید نمیدونم چیکار کنم خیلی هم وابستس به شیر(مامانم میگه قدیمی هامیگفتن وقتی هواسرده نباید بچه را از شیر بگیری به نظرتون درسته؟)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دو سالشه؟

در درجه اول باید شیر دادن بهش رو روی نظم و قاعده کنی مثلا هر چهار ساعت یکبار. 

بعد هم حتما یه مکان ثابت باشه  که بچه با هر جا خاطره نداشته باشه. 

من توی چهار پنج ماه اینا رو رعایت کردم.

هر هفته هم یه وعده حذف کردم. 

نه بابا بیشتر از دوسال میگن نمیشه دیگه به بچه شیر داد

انواع تنقلات اول بگیر همه چی خصوصاً چیزایی که دوس داره

سینه هاتو چسب زخم بزن بگو اوف شده اگه برمیداره یه موادی هست عطاری داره تلخ اونو بزنی زده میشه 

بیشتر شبا سخته باید تا یه هفته تحمل کنی 

سینه هات واسه اینکه سنگین نشن و شیر جمع نشه سوتین ببند حتی موقع خواب در نیار

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
بهش بگو عزیزم شیرم کم کم داره بی میزه و تلخ میشه  اینو یه مدت بهش بگو ، امادش کن  بعد تل ...

بله الان چندوقتی هست که بهش میگم مثلا بچه هاوقتی بزرگ میشن ممه هاشون بدمزا میشه ودیگه نمیخورن اونم با دقت گوش میکنه

بله الان چندوقتی هست که بهش میگم مثلا بچه هاوقتی بزرگ میشن ممه هاشون بدمزا میشه ودیگه نمیخورن اونم ب ...

پس حله ، یه مدت اینو بگید ، امادگی پیدا میکنه 

بعد که تلخ بشه متوجه میشه شما راست میگفتین و دیگه بی خیال میشه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
سلام میشه منم سوال کنم مادر شدم کم تجربه  دخترم ده روزه هست  از کجا بفهمم سیرسیر ش ...

عزیزم سیر که بشه میخوابه اگه خواب نداره و گریه میکنه یعنی سیر نیس

البته بعضی وقتا از نفخ هم بچه گریه میکنه کم کم قلقش دستت میاد

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
دقیقا دو سالشه؟ در درجه اول باید شیر دادن بهش رو روی نظم و قاعده کنی مثلا هر چهار ساعت یکبار.  ...

بله ۱۰روزدیگه تولدشه

اصلا این کارو نمیتونم بکنم فکرمیکنم ازاون بچه هاست که باید یه دفعه شیرش قطع بشه 

نه بابا بیشتر از دوسال میگن نمیشه دیگه به بچه شیر داد انواع تنقلات اول بگیر همه چی خصوصاً چیزایی که ...

بله فکرکنم باید همون برم تلخیارو بخرم چون خیلی باهوشه باچسب واینا کارش حل نمیشه😁

سلام میشه منم سوال کنم مادر شدم کم تجربه  دخترم ده روزه هست  از کجا بفهمم سیرسیر ش ...

عزیزم اگه سیرنه هات شیر داره وبچت میمکه سیر میشه نگران نباش هر ۲ساعتم اگه خودشم بیدارنشد خودت بیدارش کن وشیرش بده