2777
2789
عنوان

جهت برآورده شدن حاجات محال

273 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز 

دوستمون انار صورتی چند وقتی هست که چله یونسیه گذاشته و هرکسی جهت حاجات محال می‌تونه ذکر را ختم کنه . دوست داشتید تاپیک را ملاحظه بفرمایید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش چله رو توضیح میدین عزیزم

عزیزم آدرس تاپیک را براتون گذاشتم .

✨جهت براورده شدن حاجات بسيار مهم و محال ✨ | تبادل نظر نی نی سایت
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9788148/جهت-براورده-شدن-حاجات-بسيار-مهم-و-محال

سلام. ببخشیداینجاپیامم رامی آرم. اون تاپیکه قفل بود. ببخشیدمن خونه ی مادرشوهرم رفتم که مادروپدروخواهرشوهرم بافش های خیلی بد توهین به خودم وخانواده. بیرونم کردن وکفشهام راپرت کردن بیرون. . منم قطع رابطه کردم این کار رسته؟ 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
سلام. ببخشیداینجاپیامم رامی آرم. اون تاپیکه قفل بود. ببخشیدمن خونه ی مادرشوهرم رفتم که مادروپدروخواه ...

سلام عزیزم خوبید ان شاالله

عزیزم منو با کس دیگه ای اشتباه نکرفتید ؟ شاید فرد دیگری را در نظر داشتید که از او نظر بخواهید ؟

حالا البته منم نظر خودم را بهتون میگم . فعلا به نظر من یک مدت رابطه کم باشه تا مرور زمان مسایل را حل کنه یک مقدار ناراحتی و عصبانیت دو طرف فروکش کنه و به کارهای خودشون فکر کنند . اما عزیزم کلا نمیشه خانواده همسر را از زندگی حذف کرد بالاخره اونها سابقه بیشتری نسبت به ما در زندگی پسرشون دارند باید باهاشون مدارا کرد اگر کار به جنگ و دعوا بکشه واقعیتش اون کسی که در دراز مدت آسیب خواهد دید عروس هست . شما نباید بگذاری کار به توهین و فحش دادن برسه به مقدار باید بعضی حرفها را نشنیده گرفت و از یک گوش شنید و از گوش دیگه در کرد . ببین عزیزم من دیدم عرپسهایی که به همسرشان گفتند با مادرت قطع رابطه کن اما سوهرشون پنهانی ارتباط برقرار کرده پس بهتره که ما هم در کنار همسرمون حضور داشته باشیم که بفهمونیم ما با هم می‌آییم و با هم هم میریم و اتحاد داریم . حالا اگر به تازگی بین شما و خانواده همسر شکرآب شده یه مقدار صبر کنید آبها از آسیاب بیفته و آتش خاموش بشه ولی بعد به یک مناسبتی برید با همدیگه خونه شون اما اگر این دعوا مال خیلی وقت پیشه به مناسبت مثلا روز مادر که در پیشه یک سر برید و تمام کنید اما حواستون باشه با احترام برید و با احترام برگردید مثلا هفته ای یک بار اونم روزی یک ساعت برید دیدنشون.

سلام عزیزم خوبید ان شاالله عزیزم منو با کس دیگه ای اشتباه نکرفتید ؟ شاید فرد دیگری را در نظر داشتید ...

نه اشتباه نگرفتم. ممنون جواب دادید. تیرماه رفتم خونشون گفتن تونیای اعصابمون راحته. ج ن ده. وکلی ازاین حرفهابه خودم وخانواده زدن. مادرشوهرم هم گفت نمیخام بیای اینجا. دوروزپشت سرهم رفتم گفتم طوری نیس من کوتاه میام ولی بیرونم کردن. تاحالایه بارم نشده جواب توهین هاوفشهاشون رابدم. 

نه اشتباه نگرفتم. ممنون جواب دادید. تیرماه رفتم خونشون گفتن تونیای اعصابمون راحته. ج ن ده. وکلی ازای ...

خب اون موقع اصلا نباید می‌رفتی . اونها هم خیلی بی ادبانه صحبت کردند . دیدم توی یکی از تاپیکهاتون نوشتید جشن خواهر شوهرتونه . اگر شوهرتون بهتون پیشنهاد داد که برید حتما برید اما سر و سنگین مثل یک مهمان بشینید توی مجلس و اصلا خودتون را قاطی نکنید .

عزیزم شما مال کدوم شهر هستید ؟ دیدم میخواهید برید اصفهان 

خب اون موقع اصلا نباید می‌رفتی . اونها هم خیلی بی ادبانه صحبت کردند . دیدم توی یکی از تاپیکهاتون نوش ...

برای جشن نامزدی خواهرشوهر رفتیم. اومدن هرچی فش بودد ادن ورفتن. حالاعروسیشه. دعوت نکردن که فقط باتلفن اونم به شوهرم زنگ زدن. همین خواهرشوهر م خیلی فش دادوتوهین کرد. شوهرم میگه کلانمیریم. چون اصن باماقهرن فقط همه محبت واحترام وسرزدنهاوکمک هاوهمهچیزشون برای جاری وشوهرشه.

فلاورجان اصفهان هستم. 

به سلامتی ان شاالله

پس الان هر چی شوهرت میگه گوش کن اگه به دلشون نیست که برید عروسی نروید . 

زیاد هم به کارهاشون فکر نکن که اعصابت خرد نشه و غصه نخور . 

به سلامتی ان شاالله پس الان هر چی شوهرت میگه گوش کن اگه به دلشون نیست که برید عروسی نروید .  ...

متاسفانه دائم میبینمش کنارهم زندگی می‌کنیم متاسفانه وهزاربارمتاسفانه. ممنون که جواب دادید. 

توکانالم ترفندای باحال میگم برات 🌈

ایده غذامو میگم با روش پخت تا فکر نکنی چی بپزی🍱🥘🥗

تجربیاتم توتربیت فرزند👩‍👧‍👦

از پوشک گرفتن

پاسخ ب سوالات شما ❓❓❓

عکسهای ارسالیتونو میزارم تو کانال

بصرف روزمرگی

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن     ایتاس

https://eitaa.com/rozmareham

برای سلامتی بچه هام دعا کنین