2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان من خریده اما عمرا اگه بو بده بمن بگه😬 من مهمونی بودمخونش چندساعت،تازه سازه،متوجه بود ...

چقدر بد من خونه خریدم سر ناه تحویل میگیریم الان تونت میگشتم یکی گفته بود تابستونا اصلا نمیشه کولر زد

مگه شما میری بنزین بزنی بوی بنزین رو توی پمپ بنزین احساس میکنی ؟ بنزین که بیرون نیست که بو بده تو مخزن هست مگر اینکه نشتی بده که اونم اول از همه برا خودشون دردسر ساز هست پس نمی تونند  رعایت نکنند 

آخه دختر خوب به نظرت بنزین ها دیگه آنقدر کیفیت دارن که بو بدن سال هاست میرم پمپ بنزین دیگه اون بوی تند بنزین نمیاد آنقدر این ناخالص هست دیگه وای به حال فاصله داشته باشه

چقدر بد من خونه خریدم سر ناه تحویل میگیریم الان تونت میگشتم یکی گفته بود تابستونا اصلا نمیشه کولر زد

اینا فقط جای کولر گازی دارن و کانال کشی آبی ندارن اصلا،

تابستون ها پنکه

کولر ابی نمیشه زد چون بو و دود رو میکشه داخل 

بعدم خونه نزدیک پمپ بنزین خیلی بد بخره کسی نه میخره نه اجاره میکنه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂