2777
2789
عنوان

عمومی

84 بازدید | 6 پست

سلام خانوما یه راهنمایی میخواستم ازتون

من امشب رفتم خرید چندتا تراول صدتومنی نو داشتم اولین خریدم گفتم پول نقد بدم بهش ، دوتاشو که به فروشنده دادم نگاه کرد یکیشو گفت تقلبیه ، منم ناراحت شدم کارت دادم کشید فکر کرده یا نکرده خرید بعدیمو همون تراول رو دادم ، قصدمم ضرر فروشنده نبود همش تو ذهنم شاید اصلا اون اشتباه کرده چون اصلا بهش نمیومد تقلبی باشه گفتم گیریم تقلبی اینم رد میکنه میده به یکی دیگه ضرر نمیکنه که ، ولی الان اومدم خونه عذاب وجدان ولم نمیکنه که برا ۱۰۰ تومن چرا اینکارو کردم ، چجوری برم به فروشنده بگم و ۱۰۰ تومن رو بهش بدم ، لطفا راهنماییم کنید

سلام عزیزم دوستیمو قبول میکنی منم پانیک دارم خواستم ببینم باردار بودین تو اون دوران چیکار کردین؟

سلام عزیزم ، مال من نمیدونم پانیک هست یا نه من کلا آدم استرسی هستم بیشترش به نظرم به خاطر افسردگی هست و از اعتماد به نفس پائینی که از بچگی باهام بوده الان خداروشکر خیلی بهترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دوستیمو قبول میکنی منم پانیک دارم خواستم ببینم باردار بودین تو اون دوران چیکار کردین؟

من سه ماه آخر بارداریم استرس میگرفتم که بخاطر بارداریم قرص نخوردم فقط دمنوش های گیاهی میخوردم که اونم میگفتن بیشترش گرمی هست و شاید برا بچه ضرر داشته باشه که توجه نمیکردم چون واقعا نیاز داشتم نمیتونستم بخوابم با اونا بهتر میشدم ، خداروشکر دختر نازم با وزن عالی سر موعد دنیا اومد الان دوسال و سه ماهشه دختر چشم و ابرو مشکی مو فرفری جذاب خدارو صدهزار مرتبه بخاطر داشتنش شکر میکنم😍😍

من سه ماه آخر بارداریم استرس میگرفتم که بخاطر بارداریم قرص نخوردم فقط دمنوش های گیاهی میخوردم که اون ...

خدا رو شکر عزیزم راستش منم ۷ ساله ازدواج کردم به خاطر این استرس و پانیکم میترسم باردار شم شما اوایلش دارو نخوردین خوب بودین ؟من الان بعد از مدتها دوباره پانیکم برگشته قصد بارداری داشتم شروع کردم به خوردن سرترالین دوباره؟

خدا رو شکر عزیزم راستش منم ۷ ساله ازدواج کردم به خاطر این استرس و پانیکم میترسم باردار شم شما اوایلش ...

من اوایل هیچ مشکلی نداشتم حالم خوبه خوب بود سه ماه آخر حالم بد میشد قرص هم اصلا نخوردم ولی دکتر رفتم برام قرص نوشت گفت هیچ مشکلی هم نداره میتونی بخوری ولی من نخوردم با داروهای گیاهی کنترلش کردم بعد بارداری خداروشکر بهتر شدم ، شما میتونی با دکتر مشورت کنی داروهای با دوز پایین که خوردنش تو بارداری مانعی نداره براتون مینویسه

بعدم توکلتون بخدا باشه خودش کمکتون میکنه انشاالله