خاطرات شهید گمنام ابراهیم هادی اصلا کتاب لحن خشک یا زاویه داری نداره.. فقط راجع به خوده شهید و اخلا ...
گمنام؟!؟!؟
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
بله🥺 خاطرات نقل از دوستان و هم رزمهاشونه ایشون میخواستن گمنام بمونن و پیکرشون هنوز توی فکه مونده ...
این میشه مفقودالاثر نه گمنام
گمنام یعنی یه پیکری پیداکردن شناسایی نشده
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
این میشه مفقودالاثر نه گمنام گمنام یعنی یه پیکری پیداکردن شناسایی نشده
ممنونم از توضیحت مهربونم.. ولی خب برای شهید هادی یه مزار یادبود زدن و روی سنگ مزار نوشته شهید گمنام.. یکی از شهدای گمنام در اصل به واسطهی ایشون تکریم میشن
در کل اگه اشتباهی بود ببخشید.. چیزی که دیدم رو گفتم💙
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم، جز خدا..✨️🌾