2777
2789
عنوان

خدایا فردا یعنی آزمایش من مثبت میشه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 64 پست
چرا اخه 

پسرم ۲۰ماهشه🥲

امادگی شو اصلا ندارم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تت اقدام دو روز ۴ روز عقب جلو ی چیز خیلی طبیعیه شاید ی هفتع اصلا فقط تو اقدام شاخ در نمیاری گلم چکاب ...

اوه چقد دنگ و فنگ داره آزمایش هورمون دادم قبلن تو آزمایش خون های قبل بارداری اوکی بوده.

ابن بی بی چکو سرشب زدم

ولی با اینکه ۱۸روز تاخیر دارم بازم خط دومش بنظرم خیلس کمرنگه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بازم بستگی به تاریخ لقاح داره من از پریودم دو هفتع گذشتع بتام هنوز پایینه باز شنبه سه هفته میشه تک ...

عزیز اگه مشکلی باشه بدن به صورت طبیعی میفرسته بیرون یعنی اولش به لک و خون میوفته مادر 

صبوری کن 

این تیتر بتا رو هم نرو 

بالا میره خودش 

لقاح احتمالا دیر تر بوده عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
برو دکتر علت پریود نشدن ببین چیخ

رفتم سونو و آزمایش تیتر و فلان گفت باردار نیستی این آمپول بزن پریود شدی قرص دوفامد بخور تا تنظیم بشه پریودت ولی یه هفتس زدم آمپولو هنوز نشدم آخه 

میگم یهو چون یه هفته گذشته بود از موعدم زود بوده نشون نداده شاید 😐توهم زدم 

بعضی وقتا هورمونا یهم میریزن یا کیست

اگه بچه میخوای حتما پیگیر شو

من سرپسرم یه دوره کلومفین خوردم همون ماه باردارشدم با اینکه مشکلیم نداشتیم ولی بچه میخواستم

ابن بی بی چکو سرشب زدم ولی با اینکه ۱۸روز تاخیر دارم بازم خط دومش بنظرم خیلس کمرنگه

ربطی نداره به پررنگی و کمرنگی عزیز 

شما بارداری 

مبارک باشه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ابن بی بی چکو سرشب زدم ولی با اینکه ۱۸روز تاخیر دارم بازم خط دومش بنظرم خیلس کمرنگه

نه بابا مثبت قشنگ عیب نداره اگه خدا داده شکر کن من بیین دو سال آرزوی بی بی دارم انشالله  اگرم حاملگیت مشکل نداشت باهم بزرگ میشن