2777
2789
عنوان

خواهر پسری که دوسم داره...

302 بازدید | 18 پست

همکارم روم کراش داشت.  یه روز به بهانه  افتتاحیه شرکت خواهرشو آورده بود. منم میشناختم که خواهرشه ولی خودمو زدم به نشناختن. خانومه هی میومد احوال پرسی میکرد. ول کن نبود. آخر مراسم همکارم اومد دوباره بهم گفت با خواهرم آشنا شدی؟ منم یهو اعصابم بهم ریخت با بی ادبی و تندی گفتم چقدر آشنا شم؟! بنده خدا خواهرش جا خورد. الانم بعد چند روز پسره قیافه گرفته برام.

به نظرتون آبروم رفته!؟ الان تو خونه پشت سرم چی میگن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا این چه رفتاریه؟

اگه منصرف بشن که شدن حق دارن!

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.

الان خواهره همش ب داداشش میگه این  زنجیری دیگه کی بود 😂😂🤣🤣🤣✋

خراب کردی خواهر من خراااااب😂✋

وابستم نشو ،من موندنی نیستم 😎😝                                                           حسرت عشقی ب دل دارم ک طوفان میکند🥺😞