2777
2789

بچه ها سرتونو درد نیارم شما جای من بودید پای کسی که دوسش دارید میموندید و صبوری میکردین تا بهم برسید 

یا به خواستگار با موقعیت خوبتون جواب میدادین 

اونکه دوسش دارم و خواستگارم هردو فامیلن خانواده دار کاری اما خب خواستگارم پدرش زندست و پشتشه 

اما اون که دوسش دارم پدرش پارسال مریض شد و فوت کرد خواهر و مادرش هستن میگه یکم زمان بده جا پامو سفت کنم تا بیام جلو 

یخدا موندم از یه طرف خانواده تحت فشارم گذاشتن که زود باش جواب بده از یه طرفم دلم گیره ...

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پسر تا اخر عمرش باید خرج خانواده شو بده

وضعیت مالی

اینده کاری

شغل

تحصیلات

اخلاق

گذشته

تمام اینارو باید با هم مقایسه کنی

تا دستت بیاد

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

همون جمله خواهر و مادرش ...

یعنی بگو نه

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
اونی که وضع مالیش خوبه رو انتخاب کن

همه چیز با پول حل میشه؟؟؟

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

اگه کسی که دوسش داری هم شرایطش از نظر مالی یا شغل و این چیزا خوبه و مطکعنی میاد خاستگاری ک منتظرش باش 

اگه نه هم کات کن باهاش 

به خاستگارت جواب بده

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣
خواستگار با موقعیت خوب قطعا

فقط موقعیت مهم نیست

اخلاق خیلی خیلی مهم تره

پول مهمه اما همه چیز نیست

دنیارو داشته باشی

اما خیانت ببینی 

کتک بخوری

ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
خواستگار با موقعیت خوب قطعا

هر دو از لحاظ موقعیتی خوبن خانواده دارن سر به زیر 

اما یکیش مشکل داره الان 

پای اونی ک دوسش داری بمون تا ی عم. حسرت ب دل نمونی خواهر من 

دوست داشتن هزاررررران هزار برابر می ارزه ب موقعیت مقام منصب

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
اون پسر تا اخر عمرش باید خرج خانواده شو بده وضعیت مالی اینده کاری شغل تحصیلات اخلاق گذشته تما ...

نه خواهرش شاغله 

مادرش حقوق داره 

مشکلشون اینه که پدرش یهو بدون مقدمه مریض شد و در عرض هشت ماهم فوت کرد اینا هر چی داشتن خرج بیماریش کردن ،دستشون بشدت خالیه

همون جمله خواهر و مادرش ... یعنی بگو نه

اونا مستقلن مامانش عمع مامانمه بشدت خانوم خوب و مهربونیه دلسوزه اصلا قبل اینکه منو پسرش با هم باشیم و به هم علاقه مند شیم همیشه میگفت من تو رو خیلی دوس دارم 

از لحاظ اخلاقی عالین ،ولی خب الان تو این برهه مشکل دارن دستشون تنگه 

پای اونی ک دوسش داری بمون تا ی عم. حسرت ب دل نمونی خواهر من  دوست داشتن هزاررررران هزار برا ...

اه خواهر نگم که جونمم براش میدم ولی هزار افسوس که اینجوری شد اگر باباش بود تا الان سر خونه زندگیمون بودیم