2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید من و از دوراهی نجات بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 37 پست

سلام ، خوبی؟ میدونم چند روز از این تایپیکت گذشته ، ولی خواستم بگم اگه از بیشتر لحاظ ها باهم یکسان ان ، اولویت اولت اخلاق و دوست داشتن باشه ، گفتی که خواهر و مادر شاغل هستن و حقوق دارن ، قطعا مشکلات اونا برای شما نمیاد ، این ایا هم وضعش خوب میشه ، چه بسا خواستگارتون هم توی موقعیت مشابه قرار بگیره و پدرشون فوت کنه ، اگه دوست پسرت با اخلاقه ، کاریه ، سالمه ، و قولاش قوله ( دروغگو نیست) ارزش اینو داره که براش صبر کنی ، چون هردو فامیل هستن ممکنه در اینده بابت صبر نکردن کلی احساس پشیمونی کنی ، البته صبر کردن مشروط به چیزهایی که بالا گفتم ، من خودم بعد ۵/۶ سال با همسرم ازردواج کردیم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

البته من نمیدونم سنتون چقدره و چقدر جای صبر دارین ، همه اینا با توجه به شرایط سنیتون هم باید درنظر بگیری

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من نمیدونم سنتون چقدره و چقدر جای صبر دارین ، همه اینا با توجه به شرایط سنیتون هم باید درنظر ب ...

سلام عزیزم خوبی ممنون که خوندی و واسم نظر گذاشتی والا بخدا دیگ جای صبر ندارم تا همین الان با همه درافتادم تا موندم ۲۶ سالمه خودش دوسم داره با هم هیچ مشکلی نداریم ولی من خواستگار دارم اونم شرایط نداره الان اگر پدرش زنده بود تا حالا رسیده بودیم به هم اما الان نمیشه بهشم میگم بیا اسم بذار روم میگه نه نمیتونم از پسش برنمیام :(

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
سلام عزیزم خوبی ممنون که خوندی و واسم نظر گذاشتی والا بخدا دیگ جای صبر ندارم تا همین الان با همه درا ...

خب اگر سبک سنگین کرده و نمیتونه بخاطر شما مقابل پدرتون ، خانوادش ، مشکلاتش بایسته ، بدون پشیمونی روی خواستگارت فکر کن ، زندگی اونقدر جدی نیست که بخاطر وضع مالیه بد یا غرور ویا بخاطر کم توانی در حال حاضر ، اینده با شمارو ازدست بده ، این از دست دادن خودخواسته است ، کم نبودن ادمهایی که با شرایط خیلی خیلی بد در حدتوانشون برای نگه داشتن دختر مورد علاقه اشون تلاش کردن ، بدون پشیمونی فکرتو ازاد کن ۲۶ سن مناسبی برای ازدواجه اما جای صبر بی نتیجه وجود نداره واقعا ، توی این دوره از سنیتون همه چیز باید با احتیاط و قطعیت باشه .

خب اگر سبک سنگین کرده و نمیتونه بخاطر شما مقابل پدرتون ، خانوادش ، مشکلاتش بایسته ، بدون پشیمون ...

دقیقا این حرف منم هست میگم خیلیا با شرایط افتضاح برای نگه داشتن عشقشون تلاش کردن و به چشم دیدم که الان خیلی اوضاعشون خوب شده اما وقتی تلاش نمیکنی ینی اینده با من واست ارزش نداره هیچی نمیگه فقط میگه تو درک نمیکنی ،همین الان اول مادر خواستگارم زنگ زد و احتمالا اخر هفته بیان  و بعدشم مادر عشقم زنگ زد ولی واسه سالگرد شوهرش دعوتمون کرد مسجد قلبم بی نهایت گرفته کاش زنده بود 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
دقیقا این حرف منم هست میگم خیلیا با شرایط افتضاح برای نگه داشتن عشقشون تلاش کردن و به چشم دیدم که ال ...

حق داری ، ببین این اول ماجراست ، وقتی بله دادی شرایط روحیت در تمامیه مدت عقد و نامزدی ، لحظه عقد و روز عروسی و تا مدتی بعد عروسی بحرانیه ، چه بخوای چه نخوای قلبت سنگینه ، اون لذتی که باید و شاید رو در اون‌ دوران نمیبری ، اما همه چیز بالاخره درست میشه و تو تعادل پیدا میکنی ، دوست پسرت خودش نمیخواد پا پیش بذاره احتمال ۷۰٪ ممکنه صبر توام در نهایت بی نتیجه باشه ، قرار خواستگاریتو بذار ، با چشم باز شرایط و بسنج ، بهتره تو‌زمان شناخت خواستگارت کوچترین ارتباطی با دوست پسرت نداشته باشی ، چون هم اذیت میشی و هم تمرکزت از چیز های مهم پرت میشه

حق داری ، ببین این اول ماجراست ، وقتی بله دادی شرایط روحیت در تمامیه مدت عقد و نامزدی ، لحظه عق ...

وای دقیقا همه همینو میگن ،میگن مدتی بحرانی هستی اما به هیچکس نگفتم و نمیخوام بگم که تو دلم چی هست اتفاقا میخوام با عقل همه شرایطو بسنجم بعدم اگر اوکی بود خودش بله رو بدم ارتباطمم چند وقتی هست که قطع کردم باهاش اما نمیخوام هیچکس از اطرافیان بفهمه تردید دارم، اتفاقا برعکس میخوام وانمود کنم که خیلیم راضی و خوشحالم  میدونم خیلی سخته خیلی زیاد 

اما خداروشکر که اولا خدارو دارم بعدم شما دوستای نینی سایتی که با اینکه منو نمیشناسید اما خواهرانه پای حرفام میشینید الهی هر جا هستید دلتون خوش لبتون بخنده مخصوصا تو که حرفات مرهم بود برام 

وای دقیقا همه همینو میگن ،میگن مدتی بحرانی هستی اما به هیچکس نگفتم و نمیخوام بگم که تو دلم چی هست ات ...

چشم خدا همراهت باشه ، امید به خدا هر تصمیمی که گرفتی نتیجه اش رضایت باشه برات فقط