2777
2789
عنوان

لاغری باطناب ممکنه

441 بازدید | 34 پست

روزی چن تا بزنم تاثیر میزاره

آدمی که تورو نصیحت میکنه درواقع داره باخودش درگذشته صحبت میکنه.  ‌.                 وزن 91قد159،،،هدف اول 80🔐هدف دوه 70🔐هدف سوم ،🤷نمیدونم حالا بذار ببینم به اینا برسم😂.  🌼  تاپیک لاغری بامدادخمار🌼
بله، عزیزم ولی زیادیش باعث افتادگیه رحم میشه  سعی کن پیاده روی کنی

چیکارکنم عزیزم خیلی دلم میخواد لاغر شم 

آدمی که تورو نصیحت میکنه درواقع داره باخودش درگذشته صحبت میکنه.  ‌.                 وزن 91قد159،،،هدف اول 80🔐هدف دوه 70🔐هدف سوم ،🤷نمیدونم حالا بذار ببینم به اینا برسم😂.  🌼  تاپیک لاغری بامدادخمار🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تاپیک بامداد خمار رو چک کنید

از شنبه رژیمش شروع میشه

۱۵ تا ۱۸ کیلو کم میکنیم دور هم تا عید با کالری شماری

@بامدادخمار  

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
فوق العاده تاثیر داره هر چقدر که در توانته بزن ولی هر بار یکی دوتا یا بیشتر بهش اضافه کن تا تاثیرش ب ...

امروز شروع کردم صبح 100تازدم الانم 100تا خوبه تاثیر میذاره

هر روز پر انرژی صبح زود بیدارشو اول صبح دولیوان آب ولرم بخور تا اگر یبوست داشتی حل بشه شروع کن اول کارهای خونتو بکن بعدش با یه اهنگ شاد شروع کن به پیاده روی شده تو خونه هر روز 10دقیقه به پیاده رویت اضافه کن قانون برای خودت تعیین کن من با این روش 11کیلو کم کردم الانم پر انرژی دارم ادامه میدم 

امروز شروع کردم صبح 100تازدم الانم 100تا خوبه تاثیر میذاره

عالیههههههه خیلی خوبه مثلا دفعه بعد که زدی شده پنج تا دونه به زور بیشتر بزن هی پنج تا پنج تا بهش اضافه کن تا بتونی خیلی بیشتر چربی سوزی داشته باشی

عزیزم چاقی و تپلی که خوبه داداشم میگه واسم دختر تپل و مهربون پیدا کن😅

خوب نه خوب نیست خیلی بده آدم هیچ لباسی به تنش نمیشینه

هر روز پر انرژی صبح زود بیدارشو اول صبح دولیوان آب ولرم بخور تا اگر یبوست داشتی حل بشه شروع کن اول ک ...

ماشالا بهت من تردمیلم دارم ولی حوصله ندارم